Leonardo DiCaprio va juca rolul unui criminal în serie, într-un film de Scorsese

De: Nicoleta Nicolae / 12.08.2015, 00:00
 Leonardo DiCaprio va juca rolul unui criminal în serie, într-un  film de Scorsese
Actorul Leonardo DiCaprio va colabora încă o dată cu regizorul Martin Scorsese, cu ocazia filmărilor de la "The Devil in the White City", un proiect al studiourilor Paramount, în care starul hollywoodian va interpreta rolul unui criminal în serie, informează variety.com.

Acest proiect cinematografie, aflat în preproducţie de peste un deceniu, îi va reuni pe DiCaprio şi Scorsese la peste doi ani după încheierea filmărilor de la „Lupul de pe Wall Street”. Studioul Paramount a câştigat la licitaţie drepturile de ecranizare a cărţii „The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America”, scrisă de Erik Larson.


Starul hollywoodian îl va interpreta pe H.H. Holmes, un bărbat care a asasinat între 27 şi 200 de persoane, dintre care cele mai multe erau femei tinere. Cu o acţiune plasată în timpul Expoziţiei Mondiale de la Chicago din 1893, filmul „The Devil in the White City” va prezenta poveştile interconectate ale arhitectului Daniel H. Burnham şi H.H. Holmes, care s-a folosit de un hotel pe care l-a construit în apropiere de acea expoziţie pentru a-şi ademeni victimele.