Liam McIntyre, actorul din „Spartacus: Nisip însângerat”, s-a căsătorit

De: Nicoleta Nicolae / 06.01.2014, 11:00
Liam McIntyre, actorul din
Actorul australian Liam McIntyre s-a căsătorit duminică în Melbourne cu actriţa şi cântăreaţa australiană Erin Hasan.

După logodna care a avut loc anul trecut într-o locaţie de vis, la Disney World Florida, cei doi s-au căsătorit duminică, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în oraşul Merlbourne.

“Sunt mai mult decât fericit! Am văzut o dragoste adevărată, în copilărie, şi am visat că într-o bună zi voi trăi şi eu aşa ceva. Astăzi este prima zi din viaţa mea în care ştiu că voi avea parte de aşa ceva pentru totdeauna”, a declarat starul serialului de televiziune „Spartacus: Nisip însângerat”,  informează people.com. citat de MEDIAFAX.

La marele eveniment au participat 120 de invitaţi, prieteni şi rude ale celor doi, ceremonia având loc la Biserica Anglicană din Melbourne. Cât despre mireasa, în vârstă de 28 de ani, ei bine, aceasta a purtat o rochie creată de designerul Monique Lhuillier.

La logodna care a avut loc la sfârşitul lui 2013, actorul a surprins-o pe Erin cu o echipă întreagă, care a machiat-o şi aranjat-o din cap până în picioare: „Liam a trimis la uşa mea unul dintre personajele din «Cenuşăreasa». M-au dus într-o cameră şi m-au aranjat. Mi-au făcut la comandă o rochie inspirată de trei dintre prinţesele mele Disney preferate. A fost incredibil. Ştiam că lui Liam îi place să se dea în spectacol, dar a fost uluitor”, a povestit proaspăta doamnă McIntyre pentru „TV Week”.