Lili Sandu, ghinion în TV şi noroc de… filme! Artista va juca într-un serial american

De: Cătălina Matei / 27.11.2014, 09:13
Lili Sandu, ghinion în TV şi noroc de… filme! Artista va juca într-un serial american
Chiar dacă revenirea ei în televiziune, în cadrul show-ului “Dansează printre vise”, nu a fost una prea reuşită, căci emisiunea s-a încheiat mult mai devreme decât era iniţial preconizat, Lili Sandu nu se poate plânge. Artista va juca într-un serial american care se va filma în România.

La începutul toamnei, Lili Sandu ne declara, într-un interviu, că urmează să participe la două castinguri pentru două producţii americane.

„Chiar înainte să vin în ţară, mă sunase agenta mea. Mi-au spus că voi avea două castinguri pentru două filme de lung-metraj. Sunt foarte multe castinguri, dar şansa este una la un milion”, povestea artista la momentul respectiv.

Foto: Facebook

Între timp, Lili Sandu a rămas fără emisiunea “Dansează printre vise”, pe care a prezentat-o alături de Horia Brenciu şi Victor Slav. Însă nu se poate plânge că nu mai are job.

“Am un proiect legat de un serial american, care se va filma în România, anul viitor, şi încă un proiect legat de lifestyle şi nutriţie. Voi vorbi mai pe larg despre ele la momentul potrivit”, a declarat Lili Sandu, într-un interviu pentru ziarulring.ro.

Cât despre întoarcerea sa în Statele Unite, Lili a mai spus: “Nu sunt încă hotărâtă să mă stabilesc niciunde definitiv. Mă voi reîntoarce pentru castinguri în Los Angeles, dar voi păstra şi relaţiile din România pentru viitoarele proiecte”.