Lily Allen nu stie daca se poate lipsi de droguri

Apropo.ro / 23.08.2008, 10:00
Lily Allen nu stie daca se poate lipsi de droguri
Lily Allen spune despre ea nu este o persoana buna atunci cand consuma droguri si alte substante ilegale

Lily Allen spune despre ea nu este o persoana buna atunci cand se afla sub influenta substantelor halucinogene si ilegale, dar ca nu poate renunta inca la ele.

Interpreta melodiei "Smile" a declarat intr-un interviu: "Nu am de gand sa spun ca nu voi mai consuma droguri vreodata. Stiu ca nu sunt o persoana placuta atunci cand le consum."

Starul in varsta de 23 de ani insista asupra faptului ca nu s-a apucat de droguri atunci cand a aflat ca este insarcinata cu Ed Simons, in noiembrie, anul trecut.

Lily a pierdut o sarcina in ianuarie, lucru care si-a pus amprenta asupra starii sale emotionale. "A fost cel mai greu lucru prin care am trecut. Cand am realizat ca sunt insarcinata abia asteptam sa nasc. Atunci am hotarat sa imi fac ordine in viata si sa am stabilitate", a adaugat Lily Allen.

 

 

Lily recunoaste ca a consumat droguri pentru prima data la varsta de 14 ani. De curand ea a fost urmarita de paparazzi pe cand se afla la o petrecere. Presa a asteptat pana in momentul in care a plecat acasa, ajutata de alti prieteni. Artista recunoaste ca a consumat alcool, dar cand si-a revenit dupa noaptea "furtunoasa" a cautat pe internet imagini cu ea din seara precedenta. Fotografiile o aratau precum o mare consumatoare de alcool. Lily Allen a ripostat cu indarjire mai ales ca nu consuma alcool peste masura, si ca posibilitatea de a avea ceva in bautura era mare. "Mie nu imi sta in caracter sa fac asemenea scene", declara pentru presa Lily.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Ellen de Generes s-a casatorit cu aleasa inimii, Portia de Rossi

Ellen de Generes s-a casatorit cu aleasa inimii, Portia de Rossi

Ellen de Generes, actrita de comedie, s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Portia de Rossi, la sfarsitul saptamanii trecute.

Simona Patruleasa nu mai este regina lui Nicolaescu!

Simona Patruleasa nu mai este regina lui Nicolaescu!

Simona Patruleasa a fost detronata, aceasta nu mai este Regina lui Sergiu Nicolaescu. Dupa ce s-a pus cu burta pe carte si a studiat viata reginei Maria, Simona a aflat c…

Alison King, noua Sharon Stone in Basic Instinct

Alison King, noua Sharon Stone in Basic Instinct

Actrita Alison King a fost aleasa sa interpreteze rolul lui Sharon Stone in (noul) Basic Instinct.

Jocul zilei

Clipul zilei

Skill Stack Camera Ascunsa
Asteapta momentul oportun pentru a adauga o linie la stiva creata Cuvinte cheie: camera ascunsa poanta bataie sofer nervos masina vopsea vopsita omor pumni
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza