Liviu Vârciu, cu falca umflată:”E prima oară când trec prin aşa ceva”

De: Cătălina Matei / 30.06.2016, 10:40
Liviu Vârciu, cu falca umflată:
Liviu Vârciu, pe care telespectatorii Antenei 1 il vor descoperi sambata, 2 iulie, de la ora 20.00, la "FANtastic Show", in postura de capitan de echipa si de rival al lui Andrei Ştefănescu, a filmat pentru noua productie cu falca dreapta umflata. Si asta pentru ca, recent, Liviu a suferit primul sau implant dentar.

„Este vorba despre o masea, din dreapta sus. Este prima oara cand trec printr-o asemenea procedura. Am avut falca umflata pentru o saptamana, dar acum totul este in regula”, ne-a spus Varciu.

Dupa ce filmarile pentru „FANtastic Show” se vor incheia, Liviu va pleca in vacanta. Prima, spune el, dupa cinci ani de zile. „De cinci ani, eu nu am mai avut o vacanta. Anul acesta, in sfarsit, ma voi bucura si eu de o luna de pauza, pe care vreau sa mi-o petrec acasa, la Constanta”, mai spune el.

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, prima ediţie a emisiunii “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei, îi va aduce faţă în faţă în postura de rivali şi căpitani de echipă pe Liviu Vârciu si Andrei Ştefănescu. Echipele celor doi prieteni, formate din câte doi artişti, se vor întrece pe parcursul a 11 probe, una mai distractivă decât alta. În prima ediţie a show-ului, echipa verde, al cărei căpitan este Liviu Vârciu, îi va avea în componenţă pe Maria Buză şi CRBL, pe cand cea roşie, condusă de Andrei Ştefănescu, va fi formată din  actriţa Anca Dinicu si Cezar Ouatu.