Liviu Vârciu revine la Kanal D cu un nou show de divertisment

De: Cătălina Matei / 17.02.2014, 11:08
Liviu Vârciu revine la Kanal D cu un nou show de divertisment
Din 5 martie, Liviu Vârciu prezintă un nou format de divertisment la Kanal D, “Deschide Camera Comorilor”.

După ce a prezentat “Roata norocului”, Liviu revine în grila Kanal D cu un nou show de divertisment, “Deschide Camera Comorilor”, după un format internaţional. 

Noua emisiune începe din 5 martie, este un concurs de cultură generală şi probe fizice şi va fi difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

“Deschide Camera Comorilor” de la Kanal D are la bază formatul israelian Raid the Cage, distribuit la nivel internaţional de Sony Pictures Television.

 În fiecare ediţie, trei cupluri vor intra în concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul având în componenţă o vedetă însoţită de un prieten sau o rudă apropiată.

Perechile vor trebui să parcurgă nouă runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenţii pot pleca cu premii consistente – gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar şi cu o maşina. Obiectele trebuie scoase rapid din Cameră înainte ca uşile să se închidă.

Emisiunea este o competiţie de dublu în care pot intra persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 45 de ani. Show-ul de la Kanal D pune la bătaie premii mari, în obiecte, nu în bani.