Logodnica lui Vladimir Kliciko, actriţa Hayden Panettiere, a născut o fetiţă

Apropo.ro / 15.12.2014, 11:30
Logodnica lui Vladimir Kliciko, actriţa Hayden Panettiere, a născut o fetiţă
Actriţa Hayden Panettiere, în vârstă de 25 de ani, logodnica pugilistului ucrainean Vladimir Kliciko, a născut joi o fetiţă.
Bebeluşul, care a primit numele Kaya Kliciko, a avut la naştere greutatea de 3,5 kilograme şi o lungime de 50,8 centimetri, precizează tabloidul american Us Weekly.
 
Informaţia a fost confirmată sâmbătă de agentul de presă al actriţei americane. În plus, cei doi părinţi au dat o scurtă declaraţie pentru revista People în care au spus: „Suntem extrem de fericiţi şi de îndrăgostiţi!”.
 
Acesta este primul copil atât pentru Hayden Panettiere, cât şi pentru logodnicul ei, pugilistul Vladimir Kliciko, în vârstă de 38 de ani.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Potrivit Mediafax, cei doi s-au logodit în octombrie 2013, după o relaţie de patru ani. Actriţa a afirmat recent că nunta sa cu Vladimir Kliciko a fost amânată pentru moment din cauza tulburărilor politice din Ucraina.
 
Născută pe 21 august 1989 la Palisades, New York, Hayden Panettiere a debutat în televiziune încă de la vârsta de 11 luni, datorită mamei sale. A început să facă numeroase reclame publicitare, iar la 4 ani a fost aleasă să joace în serialul „One Life to Live”.
 
Actriţa este cunoscută pentru rolul lui Julie Spaulding din serialul „Guiding Light”, difuzat de televiziunea americană CBS. De asemenea, a jucat alături de Julia Roberts, Willem Dafoe şi Emily Watson în filmul „Licurici în grădină/ Fireflies in the Garden”, de Dennis Lee, în „Mr. Gibb” şi în „Croazieră de neuitat/ Tiger Cruise”, o poveste dramatică, bazată pe atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.
 
În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat în două seriale de televiziune foarte populare – „Heroes” şi „Nashville”.