Lora a oferit telefonul ei cadou unei concurente de la „Next Star”

Apropo.ro / 15.11.2014, 09:00
Lora a oferit telefonul ei cadou unei concurente de la „Next Star”
Lora, membră în juriul show-ului de joi seara difuzat de Antena 1, „Next Star”, i-a îndeplinit unei concurente o mare dorinţă, aceea de a avea propriul telefon.
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Denisa, concurenta în vârstă de 10 ani din Motru, îşi dorea foarte mult să poată ţine legătura cu tatăl său, iar pentru asta avea nevoie de un telefon mobil. Lora nu a stat pe gânduri şi a renunţat la celularul ei. Aşa se face că Denisa Ungureanu a primit nu doar telefonul de la Lora, ci şi trofeul şi un bilet spre marea finală a show-ului, pentru că juraţii, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci, Vasile Muraru şi Lora, au fost de-a dreptul impresionaţi de felul în care concurenta a cântat o piesă de muzică populară.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
Alături de ea au concurat şi alţi copii talentaţi, hotărâţi să pună mână pe premiul de 20 000 de euro, dar şi pe trofeul celui de-al patrulea sezon „Next Star”. Astfel, Andrada Vlăsie din Bârlad a venit şi ea hotărâtă să facă spectacol şi a cântat o piesă dificilă, după cum juraţii au mărturisit, „Adagio”, şi a ridicat sala în picioare. „Având în vedere cum a reuşit să interpreteze o piesă atât de dificilă, Andrada poate cânta absolut orice vrea”, a declarat Pepe.