Loredana aduce super-concertul “Magic” la PRO TV

De: Cătălina Matei / 03.01.2014, 07:00
Loredana aduce super-concertul “Magic” la  PRO TV
Sâmbătă, 4 ianuarie, de la 00.00, Loredana intra în casele telespectatorilor PRO TV cu super-concertul “Magic”, acelaşi spectacol cu care şi-a încântat fanii toamna aceasta la Sala Palatului.

Timp de două ore, diva – antrenoare la “Vocea României” – le va oferi celor din faţa micilor ecrane un “show total, o experienţă atât vizuală şi auditivă, cât şi emoţională”, după cum a declarat artistă.

De la invitaţii super-speciali, magicieni, dansatori şi acrobaţi până la decoruri, lumini şi efecte speciale, toate elementele din spectacol au fost gândite şi coordonate perfect timp de şase luni până să fie puse în scenă.

„O spun cu mândrie şi cu bucurie că este cel mai complex şi mai performant show al meu şi, cred, show românesc. E un show cu care pot să merg oriunde în lume. Este o investiţie foarte mare şi n-am precupeţit niciun efort ca să le ofer o experienţă unică, inimaginabilă şi magică fanilor mei. Voi sărbători dragostea, acest sentiment magic, de a cărui lipsa cred că suferă cel mai tare omenirea în ziua de azi, poate mai mult decât de foame şi de frig. Este sentimentul care m-a călăuzit şi mă va călăuzi întotdeauna. Muzică fără dragoste nu se poate şi vreau să le dăruiesc fanilor mei toată dragostea pe care o merită”, spune Lori.

Sâmbătă noapte, 4 ianuarie, de la 00:00, Loredana va cânta zeci de piese, va schimba ţinute inspirate de culturi de pe toate continentele şi îi va avea alături pe muzicieni din cele mai diverse genuri, printre care Cornel Ilie de la Vunk şi Cabron, totul în super-concertul “Magic”, la PRO TV.