Loredana, de pe scenă, la catedră

De: Nicoleta Nicolae / 24.03.2015, 15:00
Loredana, de pe scenă, la catedră
Lori va împărtăşi secretele muzicale tuturor copiilor care vor vizita Atelierul de Voce şi Muzică. Artista lansează o invitaţie în lumea magică a cântecului şi îi provoacă pe juniori să îşi descopere talentul muzical sau pur şi simplu să îşi petreacă ziua în compania sa şi a profesorilor deja cunoscuţi de la Atelierul de Voce şi Muzică.

În perioada 6-10 Aprilie, zile dedicate programului „Şcoala Altfel”, instrumente îndrăgite precum pian, vioara, tobe, dar şi profesorii de canto, vă aşteaptă să vă “jucati” cu tehnici muzicale care vă pot face încălzirea spre o carieră pe marile scene.

Şansele micilor talente bat la uşă, aşa că abia aşteptam să descoperim următoarele “stelute ale muzicii”.

Lucia Ciubotaru, profesor autorizat CVT: “ Nimic nu e greu, atunci cand visele sunt indraznete. Tehnica vocala completa (CVT) m-a schimbat nu doar prin modalitatea de predare, cat si dincolo de scena. Profesorul si elevul sunt egali, iar in CVT nu exista situatie care sa nu poata fi solutionata. Vocea raspunde imediat atunci cand tehnica este folosita corect.”

Oana Brutaru, vocal coach: “Sunt bucuroasa ca pot transmite aceasta tehnica vocala revolutionara, tuturor celor care doresc sa creasca din punct de vedere muzical si artistic. Sunt convinsa ca putem ajuta si inspira cat mai multi oameni, indiferent de varsta.”

Maria Hojda, vocal coach: ”Vreau sa ne depasim barierele impuse de propria persoana si sa dezvoltam capacitati nebanuite. Tehnica vocala complete m-a ajutat sa ma descopar si sa trec peste momentele dificile din concursul Vocea Romaniei, unde am ajuns pana in finala. Dincolo de aceasta experienta, m-a inspirat si mi-a largit orizontul.”

Monica Goicea, profesor de vioara: “Pe durata cursurilor urmaresc sa imbin metoda de predare a instrumentului cu abordarea unei posturi cat mai relaxate, in timpul cantatului. Plictiseala si rigiditatea nu isi au loc atunci cand studiem vioara, ci transformam invatatul intr-o pasiune pe viata.“

Simona Strungaru, profesor de pian: “Cantatul la pian ne ajuta sa dezvoltam capacitatea de concentrare si de selectare a celor mai importante informatii. La fiecare curs incerc sa pun accent pe formarea unei tehnici instrumentale solide, in care dragostea pentru sunet sa primeze si sa stimuleze imaginatia sonora.