Loredana, pe coperta revistei The ONE de aprilie

De: Mioara Tronaru / 02.04.2014, 12:00
Loredana, pe coperta revistei The ONE de aprilie
În aprilie, continuă seria ediţiilor The ONE prin care se sărbătoresc zece ani de existenţă a revistei.

„De această dată, vă propunem un inedit #Party for shopping! Am încercat să alegem între alb radical, imprimeuri postmoderne, bijuterii neconvenţionale, pantofi flats şi alte obsesii. Dar propunerile sezonului ni s-au părut atât de atractive, încât le veţi regăsi în mai multe pagini de shopping decât până acum.”, spun colegii de la The ONE.

Guest starul The ONE din aprilie este nimeni alta decât Loredana. Fotografiile realizate la Studio Hermes, din Centrul Vechi, îi surprind în detaliu extravaganzza, iar cover story-ul The ONE Romanian Diva este o incursiune narativă prin viaţa ei, de la debut până azi.

I hate goodbyes este titlul editorialului în care Andreea Esca vorbeşte despre prieteni care pleacă şi prietenii care rămân.

În articolul Love. Where to?, am analizat supremaţia erei digitale şi efectele ei nebănuite asupra poveştilor de dragoste.

Girls go undercover, spune Vicki Nicola, referindu-se la camuflajul monden cu măşti de fond de ten şi gene false, pe care îl combate într-o opinie care ne dă de gândit.

Pictorialul de fashion al acestui număr ne provoacă la un adevărat Rodeo Drive. Ajungem astfel, în stil cowgirl, la Frontiera de Vest.

Intrăm şi în culisele Paris Fashion Week, cu un reportaj pe care Andreea Macri îl construieşte din cele mai interesante imagini de la faţa locului. Vedeţi, la pagina 108, Cross your legs, please!

Rubrica Repere de stil o prezintă pe cea mai stylish bloggeriţă din oraş: Ana Morodan.

Despre alegeri mai mult sau mai puţin radicale, pentru un look cât se poate de atrăgător şi noua revoluţie în materie de nuanţe capilare, discutăm pe larg în beauty story-ul It’s all about the hair!

Încheiem ediţia de aprilie cu New York state of mind – un episod din metropola în care totul se desfăşoară pe fast-forward.