Lui Marius Constantin ii este frica de viitor

Apropo.ro / 24.07.2008, 10:16
Lui Marius Constantin ii este frica de viitor
Marius Constantin e nemultumit ca au fost transferati atatia straini si considera ca oficialii au gresit fata de Coman, Buga si Dica.

Marius Constantin s-a dezlantuit ieri la adresa conducerii, intr-o conferinta de presa. Fundasul e nemultumit ca au fost transferati atatia straini, considera ca oficialii au gresit fata de Coman, Buga si Dica.

Marius considera ca, in ciuda faptului ca Dani Coman a facut multe pentru Rapid, incet-incet este indepartat, desi singura lui vina este ca a cerut o marire de salariu.

Referitor la fotbalistii straini, Marius a spus: "Nu stiu daca sunt mai profesionisti. S-a incercat si la noi preluarea modelului celor de la CFR. Personal, cred ca este o greseala. Oricum, nu stiu daca jucatori precum Buga sau Dica meritau sa fie indepartati asa, dupa cate au facut pentru club".

Concluzia lui a fost ca ar trebui sa fie ingrijorat pentru ceea ce o sa se intample in sezonul viitor, cand va intra in ultimul an de contract.

Citeste un interviu cu Marius Constantin, in Prosport

Crezi ca Marius Constantin are dreptate?

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Niculescu va da in judecata clubul MSV Duisburg

Niculescu va da in judecata clubul MSV Duisburg

Atacantul Claudiu Niculescu ameninta ca va da in judecata gruparea MSV Duisburg, dupa ce a fost exclus din lot ca urmare a faptului ca a refuzat sa se transfere la FC Kai…

Voteaza-ti echipa favorita!

Voteaza-ti echipa favorita!

Un nou sezon de Liga I este pe cale sa inceapa.  Spre deosebire de altadata, anul acesta se pare ca numarul echipelor care viseaza frumos (macar acum, la inceput) este ma…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza