Luna mai este luna Barbie

De: Mioara Tronaru / 09.05.2013, 10:00
Luna mai este luna Barbie
După ce, duminică 5 mai, Minimax a transmis filmul ”Barbie în Secretul Zânei”, canalul dedicat copiilor continuă toată luna cu pelicule dedicate aceleaşi eroine: Barbie.

Barbie Fairytopia: Mermaidia – 12 mai

Dincolo de curcubeu, pe tărâmul magic Fairytopia, trăieşte Elina, o zână care îşi doreşte să aibe aripioare. Căsuţa ei este într-un bujor, pe o pajişte magică. Tot aici locuieşte şi prietena sa cea mai bună, Bible, o ciupercuţă mai ciudată. Când Laverna cea rea prepară o poţiune cu care vrea să otrăvească toate zânele şi florile, Elina se hotăreşte să le protejeze, ajungând în locuri care mai de care mai frumoase şi mai bizare. Ea întâlneşte oameni care îi vor pune la încercare curajul şi prietenia. Datorită firii sale altruiste, Elina va reuşi să distrugă planurile malefice ale Lavernei de a domni peste tărâmul magic, Fairytopia.

 

Barbie în Cele 12 Prinţese Balerine – 19 mai

A fost odată ca niciodată un castel în care muzica răsuna mereu. În acest castel trăiau nu una, ci douăsprezece prinţese împreună cu tatăl lor, Regele. De la cea mai scundă până la cea mai înaltă dintre ele, toate practicau dansul. Însă cea mai bună dansatoare era a şaptea prinţesă, Barbie.

 

Barbie Fairytopia în Magia Curcubeului – 26 mai

După ce a salvat Fairytopia pentru a doua oară, Elina a devenit puţin încrezută în privinţa puterilor sale. Azura o vizitează şi o invită la Palatul de Cristal pentru a o pregăti în calitate de zână ucenică să poată participa la Zborul de Primăvară, la crearea primului curcubeu al anotimpului. În Palatul de Cristal ea se întâlneşte cu celelalte zâne ucenice, nerăbdătoare să facă şi ele acelaşi lucru. Dar lucrurile nu merg chiar bine; Elina cade într-o capcană când rosteşte o formulă magică asupra unei broaşte râioase, aparent nevinovată. Formula magică rupe o vrajă şi broasca care este însăşi Laverna îşi recapătă puterile. Aceasta adoarme zânele din jur încercând să-şi pună în aplicare planul malefic. Zânele ucenice trebuie să-şi unească forţele pentru a o împiedica pe Laverna în a cufunda Fairytopia într-o iarnă aspră pentru următorii zece ani. Vor fi ele destul de puternice împreună ca s-o învingă pe Laverna şi să aducă la viaţă primul curcubeu?