Magda Pălimariu face sport în natură

Apropo.ro / 28.05.2013, 13:40
Magda Pălimariu face sport în natură
Prezentatoarea emisiunii “Vremea” de la ProTV este protagonista unui pictorial inedit în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.

Alergare în parc sau pe plajă, dans, plimbări cu rolele şi cu bicicleta – Magda Pălimariu, frumoasa prezentatoare a rubricii “Vremea” de la Pro Tv, le practică pe toate cu entuziasm, motiv pentru care s-a dovedit a fi alegerea perfectă pentru o şedinţă foto în mijlocul naturii pentru noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”.


Sportivă declarată şi practicantă a gimnasticii în copilărie, Magda este adepta mişcării ca parte a unui stil de viaţă sănătos, aşa că o integrează în programul său cât mai des cu putinţă: “Sportul este o parte esenţială din viaţa mea şi îmi doresc să păstrez tot restul vieţii apetenţa pentru mişcare. Nu numai că mă ajută să mă menţin în formă, dar contribuie şi la buna funcţionare a inimii, a sistemului circulator, a plămânilor, ca să nu mai spun că este util şi în combaterea stresului”.
Deşi nu a avut niciodată probleme cu greutatea, Magda recunoaşte: “Uneori fac exces de dulciuri. Dacă mi-am dorit să scap de un kilogram, maximum două, am optat pentru un stil de alimentaţie disociată”.
Ce conţine coşul de cumpărături al Magdei, care este alimentul fără de care nu poate trăi şi cum îşi menţine frumuseţea tenului vor putea afla cititorii din numărul de iunie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, disponibil de astăzi la chioşcurile de ziare.