Mai mult confort în baie

De: Mioara Tronaru / 27.03.2014, 13:27
Mai mult confort în baie
SCA lansează Zewa Aqua Tube®: singurul tub de hârtie igienică 100% dizolvabil în toaletă.

SCA, unul dintre cei mai importanţi producători internaţionali de produse de igienă şi hârtie, lansează în România cea mai recentă inovaţie – din categoria de hârtie igienică, tubul Zewa Aqua Tube®. Complet dizolvabil, biodegradabil şi reciclabil, acesta oferă consumatorilor o metodă alternativă, practică pentru eliminarea tuburilor de hârtie igienică.

Cercetările efectuate în rândul consumatorilor, la nivel global, au arătat că tuburile lăsate în baie şi dezordinea cauzată de acestea provoacă neplăceri şi sunt deseori motiv de ceartă în familie, iar majoritatea femeilor spun că, de obicei, ele sunt cele care adună tuburile goale. În plus, statisticile arată că majoritatea consumatorilor aruncă pur şi simplu tuburile goale în coşul de gunoi obişnuit, în loc să le recicleze.

Acum, pentru prima dată, consumatorii din România pot arunca tuburile de hârtie igienică în toaletă, simplu şi uşor. Tubul Zewa Aqua Tube® se dizolvă la fel ca hârtia igienică şi se dezintegrează complet în toaletă sub un jet complet de apă. Consumatorii care reciclează deja trebuie să ştie că tubul poate fi reciclat integral, la fel ca tuburile convenţionale.

“După lansarea cu succes pe pieţele din Europa de Vest şi în urma reacţiei pozitive a consumatorilor, am dorit să aducem inovaţia Zewa Aqua Tube® în România – un produs unic pe piaţa noastră, foarte practic şi util care oferă consumatorilor mai mult confort în baie şi, în acelaşi timp, răspunde nevoii de produse noi şi inovatoare pe acest segment de piaţă” a declarat Svetlana Macrinici, Marketing Manager Zewa Romania, Bulgaria & Moldova.

Aqua Tube® este fabricat din aceleaşi fibre precum hârtia igienică, fiind echivalentul în greutate a aproximativ şase pătrăţele de hârtie igienică. Astfel, acesta poate fi folosit fără probleme în toate toaletele în care se aruncă hârtie igienică.

Tubul Zewa Aqua Tube® este prezent deja în toate magazinele din România începând din luna martie. Comercializat sub marca Zewa, produsul este disponibil şi în Europa Centrală şi de Est, precum şi în Rusia, Ucraina şi Kazahstan.