Mamaia… a fost Cupidon

De: Mioara Tronaru / 10.04.2013, 12:16
Mamaia… a fost Cupidon
Chiar dacă Stela Popescu este vedeta indiscutabilă a filmului ”Mamaia”, un rol esenţial în conturarea acestei comedii îl au şi tinerii actori Mădălina Anea şi Paul Diaconescu, care s-au făcut remarcaţi încă din timpul filmărilor atât pentru talentul lor actoricesc, cât şi pentru jovialitatea de care au dat dovadă pe set, unde cei doi s-au cunoscut.

“Eu şi Mădălina am făcut aceeaşi facultate şi timp de 3 ani nu ne-am întâlnit deloc, deşi U.N.A.T.C.-ul are o clădire destul de mică. A fost o surpriză pentru noi să ne cunoaştem la castingul pentru . Mi-a plăcut de prima dată când am văzut-o şi am încercat să o cuceresc mai bine de două luni. Toată vara am mers la teatru împreună. Acum avem o relaţie stabilă şi ne-am mutat împreună”, declară actorul Paul Diaconescu despre frumoasa poveste de dragoste dintre el şi Mădalina Anea.

Alături de cei doi tineri actori, filmul ”Mamaia” o aduce într-un rol de zile mari pe Stela Popescu, alături de o distribuţie de excepţie din care fac parte actori consacraţi ca: Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu.