Mănâncă de rupe, dar are o siluetă de invidiat!

De: Nicoleta Nicolae / 24.12.2013, 09:00
Mănâncă de rupe, dar are o siluetă de invidiat!
Iată ce- i place să mănânce Iulianei Tudor de Crăciun!

Gazda emisiunii “O dată-n viaţă” de la TVR1, Iuliana Tudor, abia aşteaptă să vină Crăciunul. Are şi motive: cadouri, bucate tradiţionale şi timp petrecut în familie, alături de cei dragi. Am aflat că, atunci când vine vorba de bucatele de Crăciun, vedeta TVR nu se abţine de la nimic.

“Mănânc de toate si din plin! Atenţie, nu doar la o masa ci la trei: la părinţii mei, la socrii mei si la naşi! Îmi plac: ciorba de os, friptura si prajiturile făcute de MAMI (una in mod special- prajitura cu crema de vanilie si magiun de casa) salatele, icrele si cozonacul facut de soacra mea, carnati afurmati de vita si as continua aşa pana maine:)))”, dezvăluie Iuliana Tudor. Prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” a mai mărturisit ca de Crăciun îi place să facă daruri, în mod special baietelului sau de trei ani, Tudor, dar si sa-si surprinda partenerul de viaţă, pe soţul său, atunci când vine vorba de cadouri.

“Cel mai mult, de Crăciun, îmi place să- i pregătesc lui Tudor – bradul. E deja un ritual al casei la care participă fiecare direct! 

Îmi place să-mi surprind partenerul în fiecare an. Dar, asta prefer să rămână un secret! Cel mai “scump” cadou pe care l-am primit pana acum a fost chiar Tudor, baietelul meu. La randul meu, in urma cu câţiva ani, eu i-am făcut cadou mamei mele un motan Albastru de Rusia”, a mai adăugat vedeta.