Mare şi Tare, pe marele ecran ( VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 16.03.2015, 15:00
Mare şi Tare, pe marele ecran ( VIDEO)
Will Ferrell, Kevin Hart, Tip „T.I.“ Harris, Alison Brie şi Craig T. Nelson revin în cinema, din 27 martie, în comedia „Mare şi Tare”.

După ce este arestat şi condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multi milionarul James King (Will Ferrell) primeşte un răgaz de doar 30 de zile pentru a-şi organiza afacerile şi a lăsa totul în ordine. Panicat, acesta apelează la Darnell (Kevin Hart) să îl pregătească pentru viaţa de după gratii. Deşi James este convins că Darnell a făcut puşcărie, acesta din urmă este doar un tip muncitor şi onest cu o mică afacere, pe care încearcă să o menţină pe linia de plutire. Nu a încălcat legea niciodată şi nu are nici măcar o amendă de circulaţie.

Trecând prin tot felul de probe şi surprize, încearcă împreună să îl transforme pe James într-un tip mare şi tare, dar descoperă, în acelaşi timp, că s-au înşelat în multe privinţe şi şi-au format păreri greşite inclusiv unul despre celălalt.  

Comedia „Mare şi Tare‟ este o producţie Warner Bros. Pictures şi poate fi văzută pe marile ecrane începând cu 27 martie.