Marius Niculae i-a salvat pe dinamovisti de la rusine

Apropo.ro / 11.08.2008, 09:29
Marius Niculae i-a salvat pe dinamovisti de la rusine
Dinamo a invins greu, cu scorul de 3-2 (2-1), formatia CS Otopeni, intr-un meci disputat la Ploiesti si care a contat pentru etapa a III-a a Ligii I.

Dinamo a invins la limita, cu scorul de 3-2 (2-1), formatia CS Otopeni, intr-un meci disputat la Ploiesti si care a contat pentru etapa a III-a a Ligii I, in care golul victoriei dinamovistilor a fost inscris de Marius Niculae.

In minutul 3, Florin Manea a executat o lovitura libera de la 25 de metri, Parvu a deviat balonul cu capul pana la Cosmin Moti, care a deviat cu mana pana la Hristu Chiacu si balonul s-a lovit de tibia fotbalistului imprumutat de Dinamo la CS Otopeni dupa care a intrat in plasa.

Dinamo a restabilit egalitatea in minutul 8, in urma unei faze controversate. Adrian Cristea a centrat in careu, de unde Ionel Danciulescu a reluat defectuos si mingea a fost deviata spre poarta de fundasul Patrick Gerhardt Nyamma. Portarul Igor Pirgov a oprit balonul pe linia portii, insa arbitrul de centru Marius Avram, la semnalizarea tusierului Nicolae Marodin, a acordat gol.

Oaspetii au intrat in avantaj in minutul 45, dupa ce mingea degajata de Bogdan Lobont a ajuns la Florin Bratu si atacantul dinamovist l-a invins pe Pirgov, cu un sut la firul ierbii, din interiorul careului.

In minutul 69, portarul Lobont a iesit in marginea careului si a luftat, iar in cadere l-a faultat pe Chiacu. Arbitrul Marius Avram a dictat lovitura de pedeapsa, care a fost transformata de acelasi Chiacu.

De la 2-2 s-a jucat pe contre, cu destule ocazii, dar soarta a vrut ca Marius Niculae sa revina cu gol la Dinamo, "Sageata" salvandu-si echipa de la rusinea unui egal care cu siguranta ar fi agitat apele in "Stefan cel Mare".

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Rapidul de Bucuresti a zburat pe Caile Ferate ale Clujului

Rapidul de Bucuresti a zburat pe Caile Ferate ale Clujului

Echipa Rapid Bucuresti a invins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia CFR Cluj, in derbiul etapei a treia a Ligii I.

Romania a luat prima medalie de aur, in prima zi a Olimpiadei!

Romania a luat prima medalie de aur, in prima zi a Olimpiadei!

Judoka Alina Dumitru a castigat titlul olimpic la categoria 48 kg din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, aducand prima medalie de aur pentru delegatia Romaniei la …

SOCANT! Sir Bobby Robson si-a anuntat propria moarte

SOCANT! Sir Bobby Robson si-a anuntat propria moarte

Sir Bobby Robson a socat o lume intreaga dupa ce si-a anuntat propria moarte, resemnandu-se deja ca a pierdut lupta contra cancerului. Fosta mare legenda a Angliei …

Dinamo va juca impotriva lui Real Madrid

Dinamo va juca impotriva lui Real Madrid

Clubul Dinamo a ajuns la un acord de principiu cu Alejandro Blanco, membru CA al lui Real Madrid, pentru ca trupa antrenata de Mircea Rednic sa dispute un joc amical in …

Jocul zilei

Clipul zilei

King of fighters Sfoara invizibila
Intra intr-o lume de neuitat a jocurilor arcade, a jocurilor de lupta. Cuvinte cheie: poanta sfoara invizibila strada masini
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

imagine: Mediafax Foto