Marti si miercuri scapam de caldura

Apropo.ro / 21.07.2008, 16:45
Marti si miercuri scapam de caldura
Marti si miercuri vremea se va racori in majoritatea regiunilor. Pretul platit (pentru ca trebuie sa existe un pret): vijelii, furtuni si ploi torentiale.

Meteorologii au avertizat autoritatile din 21 de judete ca, marti si miercuri sunt asteptate vijelii, furtuni si ploi torentiale.

Judetele avertizate cu cod galben sunt Maramures, Satu Mare, Bihor, Salaj, Bistrita-Nasaud, Cluj, Mures, Alba-Iulia, Hunedoara, Sibiu, Brasov, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti si Caras-Severin.

Atentionarea meteorologica intra in vigoare de marti, ora 12.00 pana miercuri, ora 12.00, in regiunile cuprinse in avertizare fiind asteptate ploi, ce pot avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 35 de litri pe metrul patrat.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Ducu Bertzi va fi socru mic

Ducu Bertzi va fi socru mic

Din aceasta sambata, Ducu Bertzi si sotia sa, Theodora, vor deveni socri mici. Asta pentru ca, sambata, fiica lor, Maura, va deveni doamna Craciunescu.

Naomi

Naomi "si-a furat-o" de la Nikita, in direct! (VIDEO)

Nikita i-a dat o mama de bataie travestitului Naomi, live, chiar din studiourile lui Dan Diaconescu, informeaza cancan. "Celebra" Naomi, ce a fost recent accep…

Romania are cei mai ieftini carburanti din regiune

Romania are cei mai ieftini carburanti din regiune

De la inceputul anului si pana in iunie, preturile la benzina au crescut in Romania cu circa 13%, in timp ce cresterea consemnata de pretul la motorina a fost de aproxima…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Fa scor distrugand bilele rosii! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza