Măruţă lansează „Ţara minunilor”

De: Cătălina Matei / 16.06.2014, 14:00
Măruţă lansează „Ţara minunilor”
„La Măruţă” deschide „Ţara minunilor”, o rubrică ce prezintă Romȃnia uimitoare, puţin cunoscută pȃnă acum. Cătălin Măruţă, împreună cu Laura Lavric şi cu Văru' de la Bistriţa, îşi propun să refacă harta obiectivelor turistice din ţara noastră, aducȃnd în atenţia romȃnilor noi locuri şi personaje surprinzătoare.

Romȃnia descrisă de Cătălin Măruţă în „Ţara minunilor” nu se găseşte în niciun pliant şi niciun clip de promovare a turismului. Acestă Romȃnie poate face telespectatorii să rȃdă , să plȃngă sau… să se minuneze. Itinerariul turistic inedit propus de Măruţă curpinde vizite la romȃnul care a inventat maşina-căruţă, la casa capitonată cu papuşi sau la omul-tir. Pe cȃt de ciudat sună, pe atȃt sunt de adevărate aceste poveşti.

Cătălin Măruţă i-a numit drept ambasadori în această călătorie în „Ţara minunilor” pe Laura Lavric, bucovineanca aprigă cu suflet mare şi umor cu carul, şi pe Văru’ de la Bistriţa, ardeleanul cu haz care a intrat în atenţia publicului apărȃndu-l pe Keo cȃnd s-a despărţit de Andreea Bălan. Cei doi au reuşit să afle poveşti extraordinare de la romȃni cu imaginaţie şi curaj fără margini.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmări începȃnd de astăzi, de la 17:30, aventurile echipei lui Măruţă în „Tara Minunilor”. În primul episod, veţi cunoaste românul care vrea să-l plimbe şi pe preşedintele ţării cu vehiculul lui trăznit: jumătate maşină-jumătate căruţă. Minunaţia cu un cal putere este deja un magnet pentru străini, iar Laura Lavric şi Văru’ au vrut să afle dacă merită un loc în lista obiectivelor turistice din Ţara Minunilor aşa că au tunat-o şi au testat-o ca într-un adevărat show auto.