Marylin Monroe, asasinată la comanda lui Bobby Kennedy

De: Mioara Tronaru / 19.05.2014, 10:25

Marylin Monroe, asasinată la comanda lui Bobby Kennedy
Marylin Monroe ar fi fost ucisă din ordinul lui Bobby Kennedy.

 

Fratele preşedintelui Kennedy era speriat că actriţa ar putea dezvălui informaţii compromiţătoare despre familia sa – aceasta este teoria unei cărţi despre moartea vedetei scrisă de doi jurnalişti americani, relatează Daily Mail.

Jurnaliştii, Jay Margolis şi Richard Buskin, susţin, în cartea ”Asasinarea lui Marylin Monroe: Caz încheiat”, că fratele lui JF Kennedy l-ar fi avut complice chiar  pe psihiatrul artistei, Ralph Greenson. Se pare că medicul i-ar fi administrat o injecţie letală, direct în inimă.

La decesul lui Monroe ar fi asistat şi un asistent medical de pe ambulanţă, James C. Hall,care a ajuns la casa artistei şi l-a văzut pe Greenson cum i-a injectat în inimă fenobarbital nediluat. Potrivit acestuia, doctorul i-ar fi rupt şi o coastă cu acul seringii.

În vara anului 1962, Bobby Kennedy s-a implicat într-o relaţie cu Marylin Monroe, când a fost trimis de preşedintele Kennedy să o convingă să nu îl mai sune la Casa Albă.

Monroe l-a făcut pe Bobby Kennedy să se îndrăgostească de ea, într-atât încât i-a promis că va divorţa pentru ea. În momentul în care a încercat să o îndepărteze, Monroe a ameninţa că va povesti tot ce şi-a notat în jurnalul ei roşu despre fraţii Kennedy.