“MasterChef” revine la PRO TV din 5 martie

Apropo.ro / 25.02.2013, 07:00
 “MasterChef” revine la PRO TV din 5 martie
Cine e nerăbdător să prindă din nou gustul competiţiei are motive de bucurie pentru că aşteptarea a luat sfârşit: din 5 martie “MasterChef” revine la PRO TV cu cel de-al doilea sezon.

În fiecare marţi de la ora 20.30 cea mai tare competiţie culinaryă a bucătarilor amatori va pune din nou pe jar concurenţi dornici să îşi etaleze talentul gastronomic, dar şi puterea de muncă şi inventivitatea. Cei trei chefi juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt mai intransigenţi şi mai pregătiţi ca niciodată să adulmece talentele culinare, să dea verdicte şi să testeze la maximum rezistenţa concurenţilor. Cu oameni noi şi pasionaţi, probe spectaculoase şi neaşteptate, ingrediente la care concurenţii nici nu se aşteaptă, noul sezon “MasterChef” declanşează din nou competiţia gusturilor şi îi va antrena pe telespectatorii PRO TV într-o cursă fabuloasa a aromelor. Show-ul va debuta cu etapa preselecţiilor cu juriul, în care concurenţii vor avea la dispoziţie o oră pentru a pregăti un preparat de top pe care mizează în concurs şi de a-l aranja şi prezenta în faţa juriului. Fiecare dintre aceştia va pune pasiune şi dăruire în platingul care le poate aduce şorţul “MasterChef” sau, dimpotrivă, descalificarea.

Drumul până în faţa juraţilor va fi unul plin de emoţie, mai ales că cei trei chefi juraţi nu vor face rabat de la principiile instransigente pe care le-au etalat în primul sezon. “Avem câteva momente interesante pentru noul sezon “MasterChef”, concurenţi care ne-au scos din minţi şi concurenţi care ne-au făcut să râdem, dar şi concurenţi care într-adevăr ne-au demonstrat că merită şoţtul”, dezvăluie chef Florin Dumitrescu. “Cele mai haioase, dar şi cele mai enervante sunt fără doar şi poate momentele de la preselectţie”, îl completează chef Cătălin Scărlătescu atunci când vorbeşte despre prima întâlnire pe care ei, juraţii, au avut-o cu concurenţii aspiranţi la un loc în bucătăria “MasterChef”. Cât despre alegerile pe care le au de făcut, care nu sunt niciodată lipsite de real spectacol, chef Sorin Bontea mărturiseşte: “Deciziile le luăm cum credem fiecare de cuviinţă, dar în acelaşi timp am încredere în deciziile luate de colegii mei. Avem gusturi şi păreri diferite despre bucătărie, suntem chefi cu stiluri diferite, dar până la urmă în asta cred că stă farmecul. Ne completăm de minune, iar în echipă reuşim să luăm cea mai buna decizie atunci când avem de făcut alegerea de a da sau nu şorţul”, a încheiat acesta.