Masterclass cu Dragoş Bucur

De: Mioara Tronaru / 21.04.2014, 08:00
Masterclass cu Dragoş Bucur
Asociaţia Culturală Control N pregăteşte pentru luna mai un Masterclass de actorie de film, susţinut de actorul Dragoş Bucur. Actoria de film va fi cea de-a patra temă dezbătută în cadrul seriei de Masterclass-uri Control N. Masterclass-ul de actorie de film va avea loc în datele de 7, 14 şi 21 mai.

Cel de-al patrulea masterclass Control N este dedicat tuturor celor pasionaţi sau interesaţi de actoria de film, de mecanismele şi secretele lucrului ca actor pe un platou de filmare. De-a lungul celor trei întâlniri, participanţii vor putea dezbate pe larg această temă alături de unul dintre cei mai cunoscuţi şi indrăgiţi actori de film din România.

Dragoş Bucur propune participanţilor diferite topicuri de discuţie, care pornesc de la experienţa sa în domeniu. Astfel, se va discuta despre actoria de film văzută ca profesie, nu doar ca pasiune. Despre cum poţi să ajungi să transformi pasiunea într-un mod de a fi. Despre faptul că actoria de film poate fi o profesie pentru auto-didacţi şi este o specializare nouă în şcolile de actorie din România. Se va discuta statutul actorului de film în cinematografia autohtonă şi în cea de peste hotare, în cinemotografia europeană sau americană. Se vor căuta răspunsuri la întrebări precum: cât de dificil este să practici o astfel de meserie în România? Care ar fi paşii pentru a putea să ajungi să practici actoria de film în alte ţări? Care sunt şansele unui actor profesionist să trăiască doar din actorie şi care sunt compromisurile cele mai întâlnite în tagma actorilor de film?

Masterclass-ul de actorie de film este deschis tuturor celor interesaţi de film, profesionişti sau amatori, de orice vârstă. Cele 3 întâlniri din cadrul masterclass-ului cu actorul Dragoş Bucur vor avea loc în datele de 7, 14 şi 21 mai 2014, de la ora 19.00 la ora 21.00, la sediul Asociaţiei Culturale Control N, din str. Transilvaniei, nr. 10. Grupa masterclass-ului va fi alcătuită din minim 7 şi maxim 30 de participanţi. Costul unui pachet de 3 şedinţe este de 400 RON, plătibili până în weekend-ul premergător primei şedinţe. Înscrierile se fac pe mail la adresa info@controln.ro, în limita locurilor disponibile.