Mediasul a ars „Gazul” de pomana pana in Ghencea

Apropo.ro / 22.09.2008, 09:41
Mediasul a ars
Steaua a invins fara drept de apel, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Gaz Metan Medias in etapa a VIII-a a Ligii I.

Steaua a invins fara drept de apel, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Gaz Metan Medias si a urcat pe primul loc in clasamentul Ligii I, cel putin pana la disputarea ultimelor meciuri din etapa a VIII-a a Ligii I de luni.

Steaua a deschis scorul in minutul 6, prin Semedo, care a scapat singur cu Stetca si l-a executat cu sange rece pe goakeperul Mediasului..

Ros-albastrii au majorat diferenta in minutul 30, cand Nicolita a sutat plasat din interiorul careului, dupa o eroare a lui Semeghin.

In minutul 65, scorul a luat proportii dupa ce Kapetanos i-a pasat lui Semedo si jucatorul portughez a lobat balonul peste Stetca, iesit in intampinare la marginea careului de 16 metri.

Ultimul gol al partidei a fost marcat in minutul 90+3, cand Janos Szekely a centrat perfect pentru Kapetanos si atacantul grec a reluat cu capul, din interiorul careului de 6 metri, fara nicio sansa pentru goal-keeper-ul mediesan.

Marius Lacatus a declarat ca Steaua a meritat victoria, insa a apreciat ca scorul putea fi mult mai mare.

"O victorie meritata, dar rezultatul putea fi mai mare. Jucatorii sunt concentrati si au reusit sa obtina victoria in urma unui joc destul de bun. Sper ca toti jucatorii sa se refaca din punct de vedere medical si la fiecare meci sa incercam sa aliniem un 11 care sa poate pune probleme oricarui adversar. Gaz Metan este o echipa care place, care are jucatori tehnici, care nu se cantoneaza in aparare si incearca sa puna probleme. Vreau sa-i felicit pentru modul in care incearca si cateodata si reusesc. Au fost ratari multe, m-a deranjat ca jucatorii nu aleg cateodata cele mai bune solutii si nu au acest altruism in fata portii. Ei aleg solutiile in functie de rezultat si nu este normal. Cand fac treaba, ati vazut ca se marcheaza. Vreau mai mult altrusim la finalizare", a afirmat Lacatus.

Steaua Bucuresti: 1. Zapata – 2. Ogararu, 3. D. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin (4. Golanski ’69) – 20. Lovin, 30. Tiago Gomes – 16. Nicolita (7. Szekely ’74), 9. Semedo, 10. Dayro Moreno (35. Kapetanos ’59) – 28. B. Stancu.
Antrenor: Marius Lacatus

Gaz Metan Medias: 30. Stetca – 2. Grillo, 3. Rafael, 25. Markovici (10. C. Prodan ’41), 5. Semeghin – 15. Hoban, 18. Falemi – 17. Dudita, 27. Eric, 7. Curtean (14. Sabou ’60) – 26. Gego (29. Vidakovici ’46).
Antrenor: Cristian Pustai

Imagine: Mediafax Foto

 

Citeste si:

Jean Valvis vrea sa scape de mercenarii de la Rapid

Jean Valvis vrea sa scape de mercenarii de la Rapid

Actionarul Rapidului arunca din nou sageti inspre conducerea giulestenilor, care trebuia sa rezolve pana acum conflictul cu Dani Coman. Jean Valvis nu i-a menajat nici…

Marcel Puscas:

Marcel Puscas: "Toja va ajunge la Gloria Buzau"

Fostul conducator din Ghencea a declarat ca Toja nu este de nivelul Stelei, iar cel mai probabil el va ajunge sa joace pentru Gloria Buzau. In schimb, Puscas crede ca…

UEFA:

UEFA: "Dinamo risca sa fie exclusa din cupele europene"

Ofiterul de presa al UEFA, Thomas Giordano, a discutat despre posibilele sanctiuni care ar putea fi luate impotriva clubului Dinamo, din cauza incidentelor provocate de…

Culio, in topul celor mai buni jucatori din Liga Campionilor

Culio, in topul celor mai buni jucatori din Liga Campionilor

Publicatiile Gazzetta dello Sport si Marca au lansat un sondaj comun pentru desemnarea celui mai bun jucator al primei etape a Ligii Campionilor, iar mijlocasul…

Jocul zilei

Clipul zilei

The Rise of a King Houdini al cateilor
Trebuie sa demonstrezi ca viitorul sot al printesei Leana este vinovat… Cuvinte cheie: evadare funny caine animal
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza