Megamax: Să înceapă vara!

De: Mioara Tronaru / 08.06.2014, 08:00
Megamax: Să înceapă vara!
În luna iunie, Megamax promite multă distracţie şi voie bună, alături de personaje tinere şi frumoase, care iubesc muzica şi pun mare preţ pe prietenie.

Mudpit

Premiera: 09.06.2014 ora 17:30 – de luni până vineri.

Mudpit urmăreşte aventurile celor patru tineri care sunt membrii formaţiei Mudpit. Ei încearcă să obţină un contract de înregistrare, participând la competiţia Muzika, un joc japonez multiplayer online cu roluri. În fiecare episod din serial, formaţia încearcă să câştige provocarea prezentată de Slime; iar în acest timp, unul dintre membrii formaţiei învaţă o lecţie importantă pentru viaţă. Fiecare episod se încheie cu o piesă originală interpretată de membrii formaţiei.

 

Max Steel

Sezon nou. Premiera: 12.06.2014 ora 17:00 – în fiecare zi.

Eroii sunt Max şi prietenul său extraterestru, Steel. Maxwell are 16 ani şi trăieşte, de obicei, viaţa unui adolescent obişnuit. Are însă nişte abilităţi speciale, poate crea un câmp de energie şi prin această energie, cu ajutorul lui Steel, se poate conecta la un câmp de forţe special.

 

Surferii

Două episoade în fiecare zi la ora 09:00.

Câţiva adolescenţi se întâlnesc pentru a îndeplini cel mai mare vis al surferilor: vara nesfârşită. Emma, Reef şi Fin se alătură localnicilor, Broseph, Lo, fraţii ei George şi Ty, şi Johnny, pentru a lucra în staţiunea de renume mondial Ridgemount Paradisul Surferilor, hotărâţi să transforme vara în cea mai tare experienţă din viaţa lor.

 

Şcoala apei albastre

Două episoade în fiecare zi, la ora 10:00.

Plaje superbe, soare, apă cristalină. În fiecare an, la cursurile Şcolii apei albastre, care este renumită pe bună dreptate, pot participa şapte tineri talentaţi, pentru care aceste douăsprezece luni se vor transforma cu siguranţă într-o experienţă memorabilă, deoarece instructajele de surfing în acest mediu idilic sunt însoţite de aventuri, prietenie şi dragoste.