Mel Gibson are o iubită mai tânără cu 35 de ani decât el! Cum arată aceasta

De: Nicoleta Nicolae / 13.07.2015, 11:48


Mel Gibson are o iubită mai tânără cu 35 de ani decât el! Cum arată aceasta
Noua iubită a lui Mel Gibson (59 de ani) este o tânără de 24 de ani, Rosalind Ross, campioană mondială la acrobaţii pe cal.


Iubita lui Mel Gibson, prima de când actorul s-a despărţit de Oksana în 2010, este o fostă campioană mondială la acrobaţii pe cal, care a renunţat la sport pentru a deveni scenaristă.

Iubita lui Mel Gibson, care este cu 11 ani mai tânără decât fiica cea mare a actorului (Hannah are 35 de ani) este în prezent studentă la Emerson College din Boston, unde studiază literatură. Rosalind lucrează ca scenaristă la un serial, Matador şi a scris scenariul pentru un film despre războiul din Irak, „Lioness”, în care va juca actriţa Ellen Page. În 2014, iubita lui Mel Gibson a fost votată drept una dintre speranţele tinere de la Hollywood în 2014, aşa că actorul se poate lăuda cu noua lui cucerire.

Conform revistei People, Mel a cunoscut-o pe Rosalind când acesta semnat un contract cu compania lui, Icon Production, pentru un scenariu. Actorul a fost impresionat de tânără şi a dus-o într-o vacanţă romantică de 11 zile la casa lui din Costa Rica, aflată pe un teren de 200 de hectare în mijlocul junglei.