Merita Steaua sa obtina calificarea in Liga? Comenteaza aici

Apropo.ro / 13.08.2008, 09:28
Merita Steaua sa obtina calificarea in Liga? Comenteaza aici
Steaua va juca in aceasta seara, de la ora 21:15, mansa tur din turul III al Ligii Campionilor impotriva turcilor de la Galatasaray.

Steaua va juca in aceasta seara, de la ora 21:15, mansa tur din turul III al Ligii Campionilor impotriva turcilor de la Galatasaray pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul.

Gigi Becali i-a cerut lui Lacatus sa il titularizeze pentru meciul de diseara pe columbianul Toja si se pare ca tehnicianul se va conforma.

"Lacatus trebuie sa adapteze sistemul de joc in functie de jucatorul pe care mi-l doresc eu in echipa… Mizez pe faptul ca Dumnezeu il va ocroti pe Lacatus datorita caracterului sau deosebit”, a declarat Gigi Becali.

Tehnicianul ros-albastrilor este increzator in forta echipei si crede ca Steaua poate obtine un rezultat bun la Istanbul.

"Orice rezultat care ne avantajeaza e bun. Nu vom juca neaparat la egal, ci vom face tot posibilul pentru a pune probleme si pentru a ne apropia victoria", a spus Lacatus la conferinta de presa.

Apropo.ro lanseaza o noua provocare: ghiceste scorul cu care se va termina meciul pe care Steaua il va sustine in deplasare, cu Galatasay. Click aici pentru a-ti spune pronosticul

Vrei ca Lacatus sa il introduca pe Toja inca din primul minut?

Vrei ca Steaua sa obtina sau sa piarda calificarea in Liga Campionilor?

Comenteaza aici argumentele tale

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Stelistii respira usurati, Toja poate evolua contra lui Galatasaray

Stelistii respira usurati, Toja poate evolua contra lui Galatasaray

Valeriu Argaseala a tinut sa ii linisteasca pe suporterii Stelei si a precizat ca Toja a primit cartea verde din partea fostului sau club, el putand debuta chiar in …

Borcea a ironizat Steaua si pe nepotul lui Gigi Becali

Borcea a ironizat Steaua si pe nepotul lui Gigi Becali

Dupa ce Gigi Becali a ras de dinamovisti dupa victoria acestora in fata Otopeniului, a venit randul lui Cristi Borcea sa lanseze un atac virulent la adresa Stelei….

Hagi este la mana lui Gigi Becali si a Stelei (VIDEO)

Hagi este la mana lui Gigi Becali si a Stelei (VIDEO)

In cazul in care Steaua va elimina Galatasaray din preliminariile Ligii Campionilor, Hagi are sanse mari sa ajunga antrenor la Galata. Gigi Becali il poate ajuta…

"Steluta" a ramas fara antrenor principal

Tehnicianul Gloriei Buzau, Stefan Stoica, a fost demis din functie in urma unei sedinte a Consiliului de Administratie al clubului. Stoica a parasit intrunirea inainte…

Jocul zilei

Clipul zilei

Murloc RPG Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie
Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie: blonda de la dex video jucarie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza