Mexicanii în frunte!

Apropo.ro / 31.03.2008, 00:00
Mexicanii în frunte!
În cea de-a doua ediţie a emisiunii “Dansez pentru tine”, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au ieşit pe primul loc. În plus, au obţinut şi cea mai mare notă de la juriu. Cei doi au experienţa concursului similar din Mexic, unde au ieşit învingători, dar nu se culcă pe o ureche. La ediţia învingătorilor din România luptă cu toate forţele pentru ca simpaticul Ştefănel să aibă o viaţă mai bună.

Andreea Bălan – “Am cîştigat o bătălie, dar nu şi războiul”
“Sîntem foarte fericiţi că am ieşit pe primul loc în cea de-a doua ediţie a emisiunii. Este recunoştinţa efortului şi a muncii noastre. Ştim că în această competiţie au venit cele mai bune perechi şi este foarte greu să te menţii în vîrf. Ne dorim foarte mult ca visul lui Ştefănel să fie împlinit. Vom munci cît ne stă în putinţă pentru a-l ajuta. Am cîştigat o bătălie, dar nu şi războiul. Ştiind că viitorul lui Ştefănel depinde şi de noi, responsabilitatea este foarte mare. Vom face tot posibilul pentru a-i împlini visul. Ştefănel ne încurajează mereu. Ne mulţumeşte de fiecare dată cînd are ocazia. După ce îşi termină cursurile la şcoală, vine la repetiţii să ne susţină. Cît priveşte concursul şi repetiţiile pentru acesta, în fiecare zi întîmpinăm momente grele, fie la prize, fie la execuţia în sine a dansului. De aceea, muncim ore întregi pe zi pentru ca dansul să ne iasă ca la carte. Încercăm să punem la punct fiecare pas ca să fim marii cîştigători”.

Petrişor Ruge – Despre “fratele mai mic”
Petrişor locuieşte la hotel cu Ştefănel şi îi cunoaşte toate visurile. “Ştefanel este pentru mine un frate mai mic. Este foarte inteligent şi descurcăreţ, un lider înnăscut. La teme nu trebuie să-l ajut mereu, pentru că se descurcă singur. M-am ataşat repede de el. Ne leagă multe lucruri şi unul dintre acestea ar fi speranţa într-o viaţă mai bună. În acest moment, Ştefănel se bucură pentru orice lucru mărunt şi este mulţumit cu orice i se oferă. Locuieşte pentru prima oară în viaţa lui la hotel şi e fericit că are televizor şi lumină electrică în cameră. Oricum, după experienţa de la Bucureşti, Ştefănel îşi doreşte să devină… operator de imagine”, povesteşte Petrişor. În decembrie, Ştefănel a luptat cu ajutorul Ştirilor PRO TV ca şcoala lui din Fîstîci să nu mai fie un pericol pentru elevi şi profesori din cauza stării de degradare în care se află. Acum, a venit rîndul lui să fie ajutat, pentru că el îşi doreşte o viaţă mai bună pe care merită să o aibă. Acasă nu se bucură nici de apă curentă şi nici de curent electric, iar la televizor s-a uitat prima dată la 14 ani, acum, cînd a venit la “Dansez pentru tine”.

Coregraful Dumitru Botiş iubeşte dansul clasic
Pînă acum, coregraful Dumitru Botiş a mai antrenat la “Dansez pentru tine” perechea formată din Dinu Iancu Sălăjanu şi Aurelia Petrache. Crede că punctul lui slab este faptul că nu se poartă suficient de dur la repetiţii. E pasionat de coregrafie din liceu şi pînă acum a lucrat pentru spectacolele “Huis Ten Bosch” din Japonia, Eurovision Junior, “Everland” în Coreea de Sud, dar şi pentru “Westside Story” la Teatrul naţional de operetă. Are 45 de ani şi iubeşte dansul clasic. Are încredere totală în perechea formată din Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, care a fost antrenată în Mexic de soţia lui, coregrafa Doina Botiş.