Mihaela Rădulescu, în doliu! Tatăl său a murit

Redacția / 25.08.2014, 16:20
Mihaela Rădulescu, în doliu! Tatăl său a murit
Mihaela Rădulescu trece prin momente grele, în această perioadă, după ce tatăl său s-a stins din viaţă, iar fosta prezentatoare TV se pregăteşte deja de înmormântare, scrie cancan.ro.

La casa vedetei s-a arborat deja doliul, iar liniştea domneşte peste tot. Mihaela se află deja la priveghi, trupul neînsufleţit al tatălui ei fiind depus la biserica cimitirului la care va fi înmormântat, familia neoferind alte detalii.

Întotdeauna discretă atunci când vine vorba despre părinţii ei, Mihaela Rădulescu nu a oferit prea multe amănunte, de-a lungul timpului, despre cei ce i-au dat viaţă.

FOTO: cancan.ro


Printre ele, o poveste emoţionantă spusa chiar de ea, în urmă cu ceva timp. Aceasta a mărturisit, anul trecut, ca tatăl ei a crescut-o într-un mod foarte strict, dorind să îi impună nişte reguli şi rigurozităţi cu care el a fost obişnuit, la rândul său…

„Fiind un tip foarte sportiv, dorea sa ne creasca si pe noi in acelasi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zăpadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau. Tot tata ne-a învăţat sa înotăm, aruncându-ne în piscina legaţi cu cordoanele de la nişte halate de baie. Dacă nu dădeam din mâini şi din picioare ne lăsa să ne ducem la fund”, povestea Mihaela, într-un interviu pentru Formula AS.

FOTO: facebook.com

Vestea tristă că tatăl ei a pierdut lupta cu cancerul vine la o zi după ce iubitul său, Dani Oţil, care se declară un bărbat împlinit, şi-a serbat ziua de naştere.