Mihaela Rădulescu, în lacrimi de ziua ei!

Apropo.ro / 02.08.2013, 10:40

Mihaela Rădulescu, în lacrimi de ziua ei!
Deşi mai este încă o zi până când fosta prezentatoare TV va împlini 44 de ani, Mihaela Rădulescu a primit deja un cadou de la fani.

“Asa arat io fericita, cu lacrimile pana-n cizme si cu niste emotii pe care n-am cum sa le pun naibii intr-o ordine. Asta e petrecerea supriza, pe care am visat-o toata viata…… Grup MRS, va iubesc, la bucata, nu la gramada…., da’ asa o gramada de oameni frumosi n-am mai vazut de la un vis, in care se facea ca eram pe o planeta unde toata lumea traia imbratisata. Planeta mea cu oameni ca mine….. Cand naiba ati construit-o ???? Ce-am facut sa merit atata iubire ?”, a scris Mihaela pe contul ei de Facebook, referindu-se la fanii ei care i-au trimis un filmuleţ emotionanţ.

Aflata de câteva zile în Austria, vedeta i-a pregătit şi fiului ei, Ayan, născut cu două zile înaintea ei, o petrecere pentru împlinirea celor 9 ani.

“Am ajuns aproape de varful muntelui, intr-un hike model Toma:), la o stana austriaca. In the middle of nowhere mirosea a paine de casa, pe care am mancat-o aburinda, cu unt si smantana facute in casa….Am vazut marmote si am ascultat muzica….de la talangile vacilor, intinsi pe iarba, oameni mici si mari…., cu picioarele goale in rau, cu foc de tabara si o tihna verde cum n-am mai respirat din copilarie, de pe Ceahlau…. Asta a fost petrecerea-surpriza (ca loc de desfasurare), pe care copilul meu a trait-o azi. Vreau si eu, de ziua mea:))))))”, a scris ea joi pe contul ei de socializare.