Mihaela Rădulescu: “Nu sunt o devoratoare de bărbaţi! Fiul meu nu s-a întâlnit niciodată cu Dani şi nici cu Felix!”

Apropo.ro / 05.03.2015, 12:00
Mihaela Rădulescu: “Nu sunt o devoratoare de bărbaţi! Fiul meu nu s-a întâlnit niciodată cu Dani şi nici cu Felix!”
Criticată pentru faptul că de când l-a cunoscut pe noul ei iubit, Felix Baumgartner, îşi petrece prea mult timp cu acesta, prin vacanţe şi călătorii, şi stă mai puţin lângă fiul său, Mihaela Rădulescu le-a dat replica răutăcioşilor.
Vedeta a postat astfel pe pagina sa de  Facebook câteva lămuriri cu privire la viaţa ei personală.
 
Foto: Facebook
 
“Fiul meu nu s-a întâlnit niciodată cu Dani şi nici cu Felix. Rămân aceeaşi mamă iubitoare şi responsabilă, care nu face greşeli majore. Ayan are un tată minunat şi nu va cunoaşte alt bărbat, decât atunci când voi considera asta un pas logic şi nevătămator pentru el. Nu m-am mutat în Elveţia, nici în Austria, ci locuiesc tot în Monaco, cu puiul meu…Nu mi-am abandonat niciodată copilul, dar nici pe mine, aşa că ştiu exact în ce doze să-mi planific viaţa de mamă, de profesionistă în munca mea şi pe cea de iubită”, a spus Mihaela.
 
Foto: Facebook
 
“Nu am schimbat nenumăraţi bărbaţi, nu am fost atât de capabilă:)), ci mi-am trăit relaţiile şi căsniciile de câte 5, 6, 10 ani, atât cât am fost fericită. Nu sunt o devoratoare de bărbaţi, ci o femeie liberă, care-şi trăieşte iubirile şi care ştie şi ce vrea şi cine e”, a încheiat Mihaela Rădulescu.