Mihaela Rădulescu, partenera lui Bogdan Boantă. Din nou!

De: Nicoleta Nicolae / 19.04.2014, 10:00
Mihaela Rădulescu, partenera lui Bogdan Boantă. Din nou!
În această seară, la PRO TV, Mihaela Rădulescu vine pentru prima oară în calitate de concurent, alături de Bogdan Boantă, în emisiunea “Minunea dansului”.

 

În această seară, de la ora 20.30, “Minunea dansului” se împlineşte la ProTV.  Vica Blochina va dansa împreună cu fiul ei Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kiriţă a invitat-o la dans pe fiica lui, Roxana. În această competiţie vine pentru  prima oară în calitate de concurent şi Mihaela Rădulescu, care va dansa alături de Bogdan Boantă.

Mihaela si Bodgan nu sunt la prima colaborare impreuna. Cei doi au adunat multe aplauze si note de 10 in sezonul trecut al emisiunii „Dansez pentru tine”, de la PRO TV.

Mihai şi Elwira Petre, gazdele show-ului, vor introduce în scenă vedete una şi una ce vor ajuta în paşi de dans copii pentru care Sărbătorile Pascale nu au putut fi niciodată un motiv de veselie. Pe lânga cele patru perechi din concurs pe ringul de dans vor urca sâmbătă seara şi Iulia Vântur şi Victor Slav alături de Bianca Drăguşanu.