Mihaela Rădulescu, peripeţii în Finlanda alături de Felix şi Ayan

De: Nicoleta Nicolae / 24.03.2016, 10:53

Mihaela Rădulescu, peripeţii în Finlanda alături de Felix şi Ayan
Mihaela Radulescu şi-a făcut pentru o vacanţă alături de cele mai dragi fiinţe din viaţa sa: Ayan, fiul ei, şi Felix Baugmartner, iubitul său austriac.


Cei trei au ales Finlanda, unde au parte de „tone de aer rece şi curat şi… inspiraţie de la viaţa atât de simplă a celor care trăiesc aici”, după cum a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Impreuna de 1 an si jumatate cu Felix, Mihaela a considerat ca a venit momentul ca Felix si Ayan sa se cunoasca. Locul în care s-au cazat cei trei este extrem de simplu, ei fiind cei care îşi fac focul sau dau zăpada. Destinaţia aleasă le place însă foarte mult, cei trei petrecându-şi zilele facând raliu, saună finlandeză şi bucurându-se de peisajele incedibile, consemnează viva.ro.

„Minus 20 de grade noaptea, trezit cu randul ca sa facem focul, dat la lopata ca sa avem pe unde calca, antrenament pentru cei doi piloti si…copilot, sauna finlandeza…adevarata rasarituri si apusuri ca-n photoshop, multa voie buna…”, a dezvăluit vedeta, care la final şi-a salutat fanii astfel:

„Salutari calde, mai ales pentru sufletele mai reci… Mihaela, Ayan, Felix… Si Sheepy.