Mihaela Rădulescu rămâne la PRO TV! Va avea propria ei emisiune?

De: Nicoleta Nicolae / 17.06.2015, 07:00

Mihaela Rădulescu rămâne la PRO TV! Va avea propria ei emisiune?
Mihaela Rădulescu a contribuit semnificativ la succesul celui de-al cincilea sezon al emisiunii Românii au talent, care tocmai s-a încheiat.


Presa scrie că diva va continua colaborarea cu Pro TV. Pe lângă Românii au talent, din al cărui juriu va face parte şi în sezonul viitor, vedeta va fi în toamna aceasta amfitrioana unei emisiuni proprii, în genul celei pe care o prezenta la Antena 1, Duminica în familie.

Se pare că Mihaela a semnat deja contractul pentru noua emisiune, cu care va debuta în toamnă şi care va semăna cu emisiunile produse de Valeriu Lazarov.

Cu o vastă experienţă în realizarea emisiunilor de divertisment şi fiind una dintre prezenţele constante de pe micul ecran, Mihaela Rădulescu a intrigat multe persoane în calitate de jurat la Românii au talent.

Le-a criticat pe două concurente adolescente că sunt prea grase, s-a tăvălit prin făină şi l-a sărutat pe un tânăr. Pe lângă comportamentul uneori exagerat, Mihaela a postat şi pe Facebook un mesaj prin care spunea că nu este de acord cu comunitatea gay pentru că nu ar dori ca fiul ei să vadă astfel de exemple.