Mihaela Rădulescu şi-a pus poză nud pe Facebook

De: Cătălina Matei / 04.07.2013, 16:48
Mihaela Rădulescu şi-a pus poză nud pe Facebook
De ceva vreme încoace, fosta prezentatoare TV postează pe contul său de Facebook cadre spectaculoase din diferite şedinţe foto pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Unul dintr ele este o poză în care vedeta apare complet goală!

În ce condiţii a apărut Mihaela nud, acoperită cu un strat de vopsea aurie? Iată ce povesteşte Mihaela pe Facebook: ”Singura fotografie cu adevărat nud pe care am făcut-o vreodată (pentru VIVA). Am fost prima persoană publică din România care a condiţionat apariţia ….astfel … pe o copertă cu donarea unui procent important din încasări către Asociaţia persoanelor hipoacuzice din România (genul de asociaţie şi de problemă care nu interesează pe nimeni, din păcate)”.

Tot pe Facebook, Mihaela explică şi de ce a publicat poza respectivă.

”Rostul postării? Dezamorsarea unor minţi încuiate, care cred că a fi vedetă (sau a fi fost) vedetă în România e (sau a fost) doar despre farduri, tocuri şi mofturi. Rezultatul ? Va fi acelaşi – nişte unii vor da share şi mă vor toca pe paginile lor atât de mărunt şi de meschin şi vulgar, încât seară vor adormi fericiţi că a mai trecut o zi grozavă în viaţa lor – au făcut-o praf pe Raduleasca. Cu fi-miu am o joacă, în fiecare seară, înainte de culcare – ce a fost cel mai frumos şi cel mai urât azi în vieţile noastre – şi râdem, ne emoţionăm, ne alintăm, dar adormim zâmbind. Oare aia de numai înjura şi-s crispaţi, ce-or povesti bun şi frumos despre ei ? Ştiu – exact răul pe care l-au făcut, căci asta-i ţine alive. Relax, oameni, avem toţi un loc şi-un rost, avem toţi DOAR o viaţă şi un set de bucurii la care avem TOŢI acces. Enjoy live, zic….”,  a scris Mihaela