Mihai Găinuşă a oprit emisiunea «Cusurgiii» şi cere INSOLVENŢA Prima TV

De: Cătălina Matei / 20.11.2014, 09:18
Mihai Găinuşă a oprit emisiunea «Cusurgiii» şi cere INSOLVENŢA Prima TV
După ce a părăsit "Cronica cârcotaşilor" şi a pus bazele unui nou show, "Cusurgiii", Mihai Găinuşă a rezistat un an fără să fie plătit, iar luni a cerut oficial, în instanţă, insolvenţa Prima Broadcasting Group SRL, firma care operează Prima TV.

Firma de producţie a lui Mihai Găinuşă, Trosc Pleosc Production SRL, a cerut insolvenţa Prima Broadcasting Group SRL la Tribunalul Bucureşti, iar solicitarea va fi judecată pe 22 ianuarie 2015.

Tot firma lui Găinuşă a deschis, luni, al doilea proces împotriva Prima TV, având ca obiect „ordonanţă de plată”. „Încerc să-mi recuperez banii pe munca mea”.

Contactat de ziarulring.ro, Mihai Găinuşă a explicat motivele pentru care firma sa cere falimentul Prima TV: „Avocaţii mei se ocupă de chestiunea aceasta şi nu pot oferi detalii. Cei de la Prima Broadcasting Group SRL au să-mi dea nişte bani, a trecut foarte mult timp şi asta e… Eu am oprit emisiunea («Cusurgiii», la Prima TV – n.r.) pentru a nu se mai acumula alte datorii. Avocaţii se ocupă de tot şi încerc să-mi recuperez banii, în special pe munca mea şi a echipei mele. Nu e vorba doar despre asta… Eu sunt neplătit şi pentru două sezoane din «Cronica Cârcotaşilor»”.