Mihai Petre se plimbă cu motorul… legal!

De: Cătălina Matei / 29.10.2014, 10:45
Mihai Petre se plimbă cu motorul... legal!
Juratul emisiunii „Dansează printre stele” de la Antena 1 şi-a îndeplinit un vis din adolescenţă: poate să se plimbe cu motocicleta, pentru că a obţinut permisul de conducere specific acestei categorii.

„Mi-au plăcut motoarele încă din adolescenţă. Am hotărât să fac asta abia acum, pentru că mă simt responsabil cu adevărat”, a declarat Mihai Petre.

Foto: Antena 1

Având în vedere ambiţia care îl caracterizează, nu ar fi de mirare dacă Mihai ar ajunge să participe cu motocicleta la competiţii de profil. La urma urmei, toată cariera sa, construită în jurul dansului, a pornit tot dintr-un hobby.

Foto: Antena 1

Şi cum pasiunea sa nu este una deloc ieftină, juratul emisiunii „Dansează printre stele” va investi bani frumoşi în motoare. Însă acest lucru nu va fi o problemă pentru Mihai Petre, pentru că acesta încasează nu mai puţin de 50.000 de euro pentru fiecare sezon al emisiunii, potrivit Click!. Şi cum ar fi semnat pentru două sezoane, adică un contract pe un an, înseamnă că vedeta Antenei 1 va avea în conturi cu 100.000 de euro mai mult.