Milka lansează pralinele Crispello

Apropo.ro / 28.02.2013, 15:48
Milka lansează pralinele Crispello
Milka, cea mai puternică marcă de ciocolată din România atât ca notorietate, cât şi ca imagine, lansează pralinele Crispello.

Într-o piaţă extrem de competitivă, Kraft Foods România, parte a Mondelēz International caută în permanenţă modalităţi noi de a anticipa şi satisface prin inovaţie atât la nivel de produs, cât şi în comunicare, cerinţele consumatorilor. Plecând de la aceste cerinţe, identificate în cadrul studiilor de piaţă, Kraft Foods România, lansează Crispello, o pralină cu o textură multiplă în 3 straturi: cremă de vanilie sau ciocolată, umplutură cremoasă, înveliş crocant, totul acoperit cu cea mai fină ciocolată Milka. Cele două sortimente de praline sunt ambalate individual pentru a putea fi împărţite mai uşor cu cei dragi.

De câte ori v-aţi întrebat cum să transformaţi o zi obişnuită într-una mai altfel? Ciocolata Milka vă propune o soluţie inedită, o pralină deosebită pentru o zi obişnuită. A făcut-o cu multă dragoste şi vă invită să o încercaţi şi să-i spuneţi dacă a reuşit să vă ofere un moment de bucurie. Milka vă invită să intraţi pe pagina de facebook Milka accesând http://www.facebook.com/MilkaRomania şi să povestiţi momentele deosebite petrecute alături de cei dragi şi Crispello.