Milla Jovovich, într-un film fantasy, inspirat din nuvelele scrise George R. R. Martin

De: Nicoleta Nicolae / 05.02.2015, 12:00
Milla Jovovich, într-un film fantasy, inspirat din nuvelele scrise George R. R. Martin
Actriţa Milla Jovovich va interpreta rolul feminin principal într-un film fantasy care se va inspira din nuvelele scrise de romancierul american George R. R. Martin, autorul volumelor din seria "Cântec şi gheaţă şi foc", pe baza cărora este creat serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones".

Milla Jovovich, vedeta francizei „Resident Evil”, va juca alături de actorul Justin Chatwin în acest film, o ecranizare a seriei de nuvele „In The Lost Lands”. Actriţa americană va interpreta rolul vrăjitoarei Gray Alys, care este angajată de o regină cuprinsă de disperare, pentru a merge într-un regat îndepărtat, Tărâmul Pierdut, cu scopul de a dobândi un dar rar, care îi va permite să îşi schimbe forma, informează contactmusic.com.

Cineastul german Constantin Werner va scrie scenariul filmului, inspirându-se din cele trei nuvele incluse de George R. R. Martin în volumul „In The Lost Lands”. Tot el va asigura şi regia acestui proiect cinematografic.

Filmările vor debuta în Germania, în a doua jumătate a acestui an.

„In The Lost Lands” va fi cel de-al doilea film de pe agenda de lucru a actriţei Milla Jovovich după ce va reveni pe platourile de filmare. În prezent, actriţa este însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu regizorul Paul W. S. Anderson. Din acest motiv, Milla Jovovich a fost nevoită să întrerupă pentru câteva luni filmările de la următorul film din seria „Resident Evil”.