Mircea Solcanu îl dublează pe Liam Neeson

De: Mioara Tronaru / 22.01.2014, 15:11
Mircea Solcanu îl dublează pe Liam Neeson
După ce şi-a demonstrat talentul ca om de radio, Mircea Solcanu îşi construieşte o frumoasă carieră în domeniul dublajului de animaţie, interpretând un nou personaj plin de personalitate din 24 ianuarie, în filmul The Nut Job: Goana după alune.

“De data asta sunt un raton, drăguţ şi nu prea. Cred că prezenţa în lumea personajelor animate e cea mai cinstită, pentru că nu trebuie să minţi decât de dragul poveştii şi al celor care vor râde în sală, pentru că şi ăsta e un fel de Nut Job”, spune Mircea Solcanu.

Este pentru a doua oară când Mircea Solcanu îşi face simţită prezenţa pe marile ecrane, debutul său în animaţie fiind marcat de filmul Justin şi cavalerii 3D, la invitaţia MediaPro Distribution. De această dată îi revine plăcerea de a-l dubla pe celebrul Liam Neeson, cel care în versiunea originală şi-a împrumutat vocea unui raton (Raccoon).

Liderul autoproclamat al Parcului Liberty, Raccoon pare să fie nobil în conducerea comunităţii, dar este doar o faţadă după care se ascund propriile sale interese. Este un maestru al manipulării avid după bani şi putere şi nu s-ar da în lături de la nimic ca să-şi satisfacă apetitul. În ciuda delirului de grandoare, nu este capabil să facă mai nimic de unul singur, aşa că întotdeauna îi cere ajutorul Cardinalului de nezdruncinat. Raccoon s-a săturat de nepăsarea lui Surly faţă de regulile parcului şi pândeşte ocazia perfectă să scape de această rozătoare arogantă. Dar Raccoon s-a concentrat prea mult asupra lui Surly şi i-a scăpat din vedere că cel mai mare rival al său poate fi chiar mâna lui dreaptă, Andie.

Alături de Mircea Solcanu şi-au mai adus contribuţia la versiunea în limba română a filmului The Nut Job: Goana după alune 3D Daniel Buzdugan şi Andreea Marin.