Miss ASE 2008, un boboc de toata frumusetea

Apropo.ro / 13.08.2008, 13:48
Roxana Nitu este un boboc cu titluri de frumusete precum Miss ASE 2008 si Miss Management si nu se opreste aici

Roxana Nitu este detinatoarea de titluri de frumusete precum Miss ASE 2008 si Miss Management, obtinute in cadrul facultatii la care studiaza.

Frumoasa bruneta de numai 20 de ani are o cariera stralucita in modelling. In paralel cu studiile, ea urca pe podium pentru designeri cunoscuti precum Catalin Botezatu, Larisa Stan, Jolidon. Legatura ei cu lumea modei nu se opreste aici, ea aparand in mai multe reclame de televiziune dar si pe copertile unor cunoscute reviste de profil.

GALERIE FOTO INCENDIARA PE SHOWBIZ.RO

Roxanei ii place sa calatoreasca si sa fie pozata. Calitatile ei fizice sunt un atuu, fiind solicitata in prezentari de moda, si nu numai.Dupa 6 ani de handbal si 4 ani de modelling.

 

 

In viata particulara, Roxana Nitu nu este singura. Ea are un prieten si se declara fericita alaturi de acesta, dupa cum spunea si in cadrul unui interviu acordat pentru "Povestiri de Noapte" "Iubitul meu nu este nici bogat, nici celebru…dar suntem fericiti impreuna".

roxana nitu

 


CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Alina Puscau isi indeplineste toate dorintele (Hot Foto)

Alina Puscau isi indeplineste toate dorintele (Hot Foto)

Alina Puscau a realizat tot ce si-a propus pana in prezent, dar ar mai fi totusi ceva la care viseaza…

Gianna Nannini concerteaza, in septembrie, la Bucuresti

Gianna Nannini concerteaza, in septembrie, la Bucuresti

Gianna Nannini, cantareata si compozitoare italiana, concerteaza la Bucuresti la Arenele Romane pe 22 septembrie, informeaza organizatorii – compania Events.

Alina Vacariu, cel mai sexy model de lenjerie intima

Alina Vacariu, cel mai sexy model de lenjerie intima

Alina Vacariu este actrita si model de talie internationala. Frumoasa romanca este cunoscuta mai mult peste ocean, asa cum se intampla cu mai toate valorile noastre.

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza