Miss Spania, cea mai frumoasă femeie din lume

De: Nicoleta Nicolae / 21.12.2015, 09:29
Miss Spania, cea mai frumoasă femeie din lume
Reprezentanta Spaniei a câştigat ediţia din acest an a celebrului concurs Miss World, care s-a desfăşurat weekendul trecut în China.

La The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya, China, a avut loc, sâmbătă seara, ediţia cu numărul 65 a concursului de frumuseţe Miss World. Din cele 114 participante, juriul a desemnat-o învingătoare pe Mireia Lalaguna Royo, un model profesionist în vârstă de 23 de ani din Barcelona.

 “Doar pentru că sunt frumoasă la exterior, nu înseamnă că nu sunt frumoasă şi la interior”, a declarat Mireia după încoronarea sa ca Miss World 2015. Este pentru prima dată când o reprezentantă a Spaniei câştigă celebra competiţie. Locul a doilea a fost ocupat de reprezentanta Rusiei, Sofia Nikitchuk, iar pe trei s-a situat candidata din Indonezia, Maria Harfanti.
Pe următoarele două locuri s-au clasat Valerie Abou Chacra, reprezentanta Libanului, şi Sanneta Myrie, din Jamaica.

Totodată, Miss World 2015 a avut o notă inedită, fiind prima ediţie a competiţiei în care proba costumelor de baie a fost eliminată. Preşedinta concursului, Julia Morley, a declarat că doreşte ca Miss World să se diferenţieze de alte manifestări de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe aspectul lor fizic.