Miss World 2014. Câştigătoarea este o studentă la Medicină

De: Cătălina Matei / 15.12.2014, 16:07
Miss World 2014. Câştigătoarea este o studentă la Medicină
Reprezentanta Africii de Sud, Rolene Strauss, în vârstă de 22 de ani, a fost aleasă duminică Miss World 2014, la sfârşitul celei de-a 64-ediţii a concursului de frumuseţe care s-a desfăşurat la Londra.

„Africa de Sud, acesta este pentru tine”, a spus tânăra Rolene după ceremonie, în cadrul căreia a primit coroana din mâinile Miss World 2013, filipineza Megan Young.

Foto: AFP / Mediafax

„Nu am suficiente cuvinte pentru a spune cât sunt de recunoscătoare că reprezint o naţiune atât de diversă (…) Cu viziunile şi visurile mele, pot aduce sensul titlului Miss World la un nivel superior”, a adăugat câştigătoarea, care a purtat o rochie roz pal, încărcată de volane.

Câştigătoarea are 22 de ani şi 1,77m  înălţime. Este model şi studentă în anul 4 la Medicină, îi place să facă sport şi să asculte muzică. Miss Africa de Sud a fost şi favorita caselor de pariuri din Marea Britanie.

Pe locul secund la Miss World 2014 s-a clasat unguroaica Edina Kulcsar, în vârstă de 23 de ani, iar locul al treilea i-a revenit americancei Elizabeth Safrit, de 22 de ani.

Foto: AFP / Mediafax

România a fost reprezentată anul acesta la Miss World 2014 de Bianca Fanu, o tânără în vârstă de 25 de ani din Timişoara, studentă şi ea tot la Medicină.