Moment de cumpănă pentru Cezar Ouatu

De: Nicoleta Nicolae / 28.01.2015, 12:00
Moment de cumpănă pentru Cezar Ouatu
Propunerea de a participa la “Te cunosc de undeva!”, show-ul care va începe la Antena 1, din 14 februarie, a venit pentru Cezar Ouatu într-un moment de cumpănă.

“Mă pregăteam să plec din ţară, să mă întorc la Milano. Eu stau de 16 ani în Italia, am dublă cetăţenie, am terminat acolo Conservatorul. În România, am venit pentru Eurovision. A fost o întâmplare atunci, şi mie aşa îmi place… să se întâmple lucrurile, nu să le programezi. Această propunere, de a participa la “Te cunosc de undeva!”, este o bună ocazie pentru mine ca oamenii să mă vadă aşa cum sunt eu, de fapt. Pentru că nu sunt nici preţios, nici cu nasul pe sus, cum cred unii… Iar gaşca de la “Te cunosc de undeva!” este una fantastică, şi asta este foarte important”, spune Cezar.

Pentru mama artistului, bucuria veştii că Cezar va participa la “Te cunosc de undeva!” a fost una foarte mare. “Mama, care este cel mai bun confident al meu, este extrem de încântată că voi participa la show, cunoaşte fiecare personaj, este specialistă în această emisiune”, mai spune interpretul.