Momente tensionate la “Ferma Vedetelor”! Vica şi Cristina Cioran, accidentate de vacă!

Apropo.ro / 18.03.2015, 17:00
Momente tensionate la “Ferma Vedetelor”! Vica şi Cristina Cioran, accidentate de vacă!
Nici bine nu s-a instalat Dan Helciug în camera fermierului, că a şi început să dea directive de la prima oră a dimineţii, iar Ionuţ dă dovadă de hărnicie în îndeplinirea sarcinilor date de fermierul săptămânii. Ziua de ieri a adus o serie de momente tensionate la „Ferma Vedetelor”, iar stresul şi animozităţile dintre concurenţi au început să iasă la iveală.
Dan este plin de energie pozitivă şi la transmite tuturor concurenţilor o stare de bine, însă uneori acest lucru nu este suficient, iar respectul faţă de el şi îndeplinirea sarcinilor pe care el le trasează au de suferit. La prima oră a dimineaţii animalele sunt hrănite, focul e făcut, lemnele sunt tăiate, apa e pusă la încălzit, vaca e mulsă şi masa e gata – o dimineaţă perfectă de ţară. 
 
Foto: Pro TV
 
Liniştea fermierilor este perturbată de venirea lui nea Raţă, care le-a adus vopsea, topor, cazma, flori şi surpriză: cea de-a doua vacă. Sarcina lor este de a vopsi gardul din faţa casei şi de a planta florile. Momentul care a declanşat avalanşa de tensiuni şi nemulţumiri a fost când cele două vaci au scăpat şi au luat-o la fugă prin pădure, lucru care i-a obligat pe Stan, Vica şi Cristina la un jogging printre copaci. De aici a început cearta între Vica şi Stan, pentru că era să o dărâme vaca, Stan fiind cel care o mâna din spate, iar Cristina a fost călcată pe picior de vacă. 
 
Foto: Pro TV
 
Liniştea şi voia bună nu au durat mult. Discuţia de la masă în prezenţa Iuliei a continuat şi după plecarea ei.Tema principală a fost lipsa respectului pe care Ştefan Stan o afişează faţă de femei. Augustin Viziru a fost cel care a spus: “În următoarele trei zile va ieşi un scandal la nivel înalt în această fermă. Nu ştiu de ce sunt oamenii aşa de agitaţi şi stresaţi”. Ştefan şi-a luat apărarea şi le-a spus băieţilor: “Eu sunt un om mai din popor, mai direct aşa!”,însă Cristina a completat: “Stan găseşte competitor în fiecare om!”.
 
Foto: Pro TV
 
Foto: Pro TV
 
Seara s-a încheiat printre lacrimile Vicăi, care a suferit un accident când a mers să mulgă vaca. Cele două vaci s-au încăierat şi ea a fost prinsă la mijloc, trântită pe jos şi călcată de vacă pe picior. Când au auzit ţipetele toţi colegiii – au sărit în ajutor şi au chemat medicul. “Nu îmi simt piciorul, nu îmi simt degetul de la picior!” – acestea au fost primele cuvinte ale Vicăi printre lacrimi. Însă, la scurt timp un alt moment tensionat s-a iscat între Ştefan şi Vica, care l-a auzit pe acesta vorbind cu Dan în pădure despre cine să intre la duel.