Monica Davidescu are pile la primărie

Apropo.ro / 28.03.2013, 08:00
Monica Davidescu are pile la primărie
Pe 28 martie, fanii serialului ”Las Fierbinţi” de la PRO TV vor avea parte de o apariţie specială. Monica Davidescu se alătură distribuţiei serialului într-un rol episodic: verişoara soţiei primarului. Cât de tare s-a distrat la filmări şi cum arată viaţa ei dincolo de micul ecran, ne spune chiar Monica.

-Când ai văzut prima dată un episod din „Las Fierbinţi” şi ce impresie ţi-a făcut?

Am mulţi colegi şi prieteni care joacă sau care lucrează la acest serial. Aşa că abia am aşteptat să văd primul episod. Aş fi vrut să îl văd cu toată gaşca, aşa cum am văzut primul episod din “Cu un pas înainte”, dar nu ştiu dacă s-a făcut o asemenea vizionare.

-Din toată distribuţia, cine te-a surprins cel mai tare?

Adrian Văncică. Nu îl ştiu să aibă patima băuturii şi îi iese perfect rolul de beţivul satului.

-Ce fel de personaj interpretezi? Şi cît de tare te-a provocat?

M-am alăturat echipei pentru un personaj episodic: o verişoară a soţiei primarului, care vine din străinătate cu un copil. Negru. Şi un nou iubit. Poet. Cam dus cu capu’. Cât am fost pe platoul de filmare m-am simţit bine, iar personajul mi s-a părut interesant, chiar dacă e vorba doar despre o apariţie.

-De ce crezi că acest serial prinde atât de bine la public?

Pentru că e inspirat din viaţa de zi cu zi a oamenilor dintr-un cătun. Situaţiile sunt duse la extrem pentru haz şi divertisment.

-Cum stai cu sănătatea? Ce-ţi face piciorul?

Mulţumesc de întrebare. Acum pot să mă deplasez şi să urc scările. Nu pot sări, nu pot dansa, nu mă pot lăsa pe vine şi nu pot alerga. Am un singur spectacol pe care nu l-am putut relua pentru că trebuie să joc un dans popular. Sper ca în următoarele două luni de recuperare kinetoterapeutică să revin şi în “Molto, gran’ impressione“. În celelalte am revenit, chiar dacă am mai schimbat unele mişcări în funcţie de mobilitatea mea, mult mai redusă.

-Cât de des îţi petrecei timpul cu fetiţa ta? Şi ce vă place să faceţi când sunteţi doar voi două, fără tati?

Stau în fiecare zi cu fetiţa destul de mult. Dansăm pe melodiile din DVD-urile cu desene, cântăm, spunem poezii, facem puzzle-uri (eu fac şi ea desface), ne certăm la îmbrăcat sau la mâncat sau la oliţă. Ne plimbăm şi mergem la cumpărături. Cel mai mult îi place când o iau la spectacol şi, de fiecare dată, intră cu mine la aplauze. Am fost la spectacolul de la Disney cu personajele animate şi, după un timp, m-a anunţat foarte sigură pe ea: “Eu mă duc pe scenă!”. Şi s-a dat jos de pe scaun, a făcut gălăgie până am ieşit din rând şi ne-am apropiat de scenă. A fost foarte greu să o conving că, de data asta, scena nu era a ei.

-Care este secretul siluetei tale?

Natura blândă, gena bună, mâncarea vegetariană, multă alergătură pentru treburile zilnice, sport de fiecare dată când prind un moment liber.

 

Cătălina Matei