Moş Crăciun din Finlanda a revenit în România

De: Cătălina Matei / 16.12.2015, 09:00

Moş Crăciun din Finlanda a revenit în România
Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic dedicat sărbătorilor de iarnă, găzduieşte până pe 20 decembrie vizita autenticului Moş Crăciun din Finlanda, în parteneriat cu Ambasada Finlandei la Bucureşti.


Vizitatorii parcului Divertiland au ocazia în această perioadă să se reîntâlnească cu simpaticul Moş Crăciun, să se fotografieze cu el, să-i cânte şi să-i spună poezii.

“Sunt foarte bucuros de revenirea mea la Santa Claus Kingdom, regatul meu din România. După vizita de anul trecut, am primit peste 15.000 de scrisori de la copiii drăguţi de aici şi m-am întors special pentru a petrece momente unice alături de ei şi pentru a le împlini toate dorinţele”, a declarat autenticul Moş Crăciun.

Doamna Ambasador a Finlandei, Päivi Pohjanheimo, a mărturisit că se simte foarte norocoasă să petreacă aceste momente speciale în primul său Crăciun la Bucureşti alături de originalul Moş Crăciun sau ”Tata Craciun” venit din Finlanda.

”Noi, cetatenii finlandezi suntem foarte onorati pentru ca Mos Craciun a ales tara noastra ca locul sau natal. Este cel mai indragit personaj din lume, desi sunt sigura ca multi nu stiu ca provine din Korvatunturi, Laponia. Mos Craciun este un simbol important pentru noi si inseamna bucurie, pace, daruire fata de cei de langa noi. Nu exclude pe nimeni indiferent de rasa, religie sau ideologie si din contra vrea sa impartaseasca fiecaruia magia Craciunului”, a declarat Excelenţa sa, doamna Päivi Pohjanheimo.
Santa Claus Kingdom este deschis zilnic până la ora 21.00, inclusiv în ziua de ajun de Crăciun şi a doua zi de Crăciun, ca şi în ultima zi a anului pentru ca vizitatorii să continue să se bucure de distracţie cât mai mult timp posibil.