Motociclete si adrenalina, la Red Bull Romaniacs 2008!

Apropo.ro / 10.09.2008, 14:10
Motociclete si adrenalina, la Red Bull Romaniacs 2008!
29 de natiuni. 210 piloti la start. Cifre record pentru editia a 5-a a competitiei Red Bull Romaniacs!

29 de natiuni. 210 piloti la start. Cifre record pentru editia a 5-a a competitiei Red Bull Romaniacs, editie la startul careia se vor afla si 17 piloti români.

Raliul Red Bull Romaniacs se va desfasura anul acesta în perioada 13-17 septembrie. Startul va avea loc sâmbata, cu prologul programat în centrul orasului Sibiu, iar în celelalte patru zile de competitie, concurentii vor strabate aproximativ 200 de km/zi în Muntii Carpati.

Emanuel Gyenes, de doua ori câstigator al competitiei de la Sibiu la clasa Expert, este pilotul român cu cele mai mari sanse la obtinerea unui loc în top 10 la clasa Pro, asta si dupa performanta excelenta din Dakar Series Central Europe Rally, unde a terminat pe locul secund la clasa 450 cmc.

În afara lui Mani Gyenes, la clasa Pro, va lua startul si Csaki Ferenc.

La clasa Expert Single, Romania va fi reprezentata de 4 piloti: Romeo Dunca (Motoverde Timisoara), Romeo Duicu, Alex Gârbacea si Mirel Pandrea (toti trei membri ai clubului Vectra Racing România).

La clasa Expert Team vor lua startul Aaron Gorog, Ciprian Popescu si Cristinel Babes, in timp ce Lucian Neaga, care va concura în locul lui Ilie Tache, accidentat cu câteva zile în urma, Stefan Catalin Mitachescu, Mircea Otto, Alain Chefani Valentin, Sebastian Cosor, Vasile Gosa, Daniel Iordan si Ciprian Secareanu vor concura la clasa Hobby.

„Ma bucura amploarea pe care a luat-o acest sport în România. In 2004, la prima editie, am avut doar 2 concurenti români care se luptau sa ajunga la finish-ul competitiei, iar acum, la editia a 5-a, avem la start 17 competitori, prezenti la toate cele 4 clase din acest an – PRO, Expert Single, Expert Team si Hobby. Cred ca vom avea concurenti români pe podium la clasele Expert Team si Expert Single. Sper ca tânarul Mani Gyenes sa continue sirul bun al rezultatelor din ultima vreme”, afirma Martin Freinademetz, organizatorul concursului.

Geoff Aaron 08 (c) Christian Pondella

 

Citeste si:

Piturca pacaleste fotbalul si triseaza cazinoul! (VIDEO)

Piturca pacaleste fotbalul si triseaza cazinoul! (VIDEO)

O inregistrare video cu actualul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei surprins in flagrant in timp ce trisa la poker, intr-un cazino din Bucuresti, a fos…

Motoarele turate la maxim le excita pe femei la culme

Motoarele turate la maxim le excita pe femei la culme

O echipa de cercetatori britanici a dovedit faptul ca unele masini pot ridica nivelul testosteronului din corpul feminin. Studiul a fost realizat de o echipa de cercetat…

Kerry Katona:

Kerry Katona: "Kate Moss are sanii unei fetite de 9 ani"

Kerry Katona este suparata pe Kate Moss pentru ca modelul a avut indrazneala sa critice implanturile cu silicon.

Ciocolata, un afrodisiac din ce in ce mai scump

Ciocolata, un afrodisiac din ce in ce mai scump

Pretul ciocolatei se va majora cu pana la 18%, pe fondul scumpirii energiei si a materiilor prime, in special al principalului ingredient, cacaoa.

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza