MTV Movie Awards 2013: Câştigătorii şi covorul roşu!

De: Pusa Toader / 15.04.2013, 15:51
MTV Movie Awards 2013: Câştigătorii şi covorul roşu!
Supereroii din filmul "Răzbunătorii/ The Avengers" şi personajele din comedia "Silver Linings Playbook" sunt marii câştigători de la gala MTV Movie Awards 2013, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.


Gala din acest an a fost presărată cu multe glume ireverenţioase despre diverse părţi anatomice ale concurenţilor şi laureaţilor, dar le-a oferit spectatorilor şi telespectatorilor câteva informaţii şi imagini în premieră despre filmele care se anunţă drept cele mai importante momente cinematografice din 2013.

„The Avengers” a obţinut trei trofee, inclusiv cel mai important – „filmul anului” -, impunându-se la alte două categorii: „cel mai bun personaj negativ” (Loki, interpretat de Tom Hiddleston) şi „cea mai bună scenă de luptă”.

Jennifer Lawrence a adăugat colecţiei sale de trofee – care culminează cu Oscarul primit în acest an – încă un premiu, cel pentru cea mai bună actriţă, pentru prestaţia ei din comedia „Silver Linings Playbook”, în care joacă rolul unei tinere văduve.

Actriţa americană a urcat pe scenă şi l-a sărutat pe partenerul ei din acest film, Bradley Cooper, recompensat la rândul său la categoria „cel mai bun actor”, pentru rolul unui bărbat care suferă de tulburare bipolară.

Gala MTV Movie Awards 2013 a fost prezentată de Rebel Wilson, o actriţă devenită celebră graţie comediei „Pitch Perfect”.

Kim Kardashian, însărcinată şi purtând o rochie considerată modestă – neagră, lungă, cu mâneci lungi -, şi Brad Pitt, al cărui nou film „World War Z” va fi lansat în luna iunie, s-au numărat printre prezentatorii acestei gale, iar cântăreaţa adolescentă Selena Gomez şi-a lansat noul ei single, intitulat „Come & Get It”.

Rebel Wilson, care s-a impus la categoria „cel mai bun actor debutant”, cu rolul Fat Amy din comedia „Pitch Perfect”, a prezentat pe parcursul galei o serie de glume îndrăzneţe, ireverenţioase.

Seth Rogen şi Danny McBride şi-au dat pantalonii jos, într-un moment umoristic al cărui subiect a fost fizicul masculin, iar Taylor Lautner, unul dintre starurile francizei „Amurg/ Twilight”, a urcat pe scenă purtând o burtă falsă, pentru a primi trofeul pe care l-a câştigat la categoria „cea mai bună scenă fără cămaşă”.

Fanii, care au votat online pentru a stabili câştigătorii acestor premii, i-au ales pe actorii din „Django dezlănţuit/ Django Unchained” Jamie Foxx şi Samuel L. Jackson drept învingători la categoria „WTF Moment”.


Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din seria „Harry Potter”, a primit Trailblazer Award.

Will Ferrell a fost recompensat cu trofeul Comedic Genius pentru întreaga carieră.